Sayfa 438/898 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Bugün yeni bakıyorum hisseye... 101.30'u göstermişler...
    An itibari ile 107.20... iyi dayanmış...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Bist külliyen allak bullak oldu

Böyle zamanlarda sakin kalmak lazım

Özellikle borsaya yeni girenlerin

Bilinçsiz panik hareketleri piyasaya zarar veriyor
    Araştırıp, inceleyip öyle girecekler dedem borsaya... Borsanın işleyişi hakkında bir sürü eğitim videoları var, izleyecekler...
    Sürü psikolojisi ile hisse almayacaklar... internet sayesinde bilgiye ulaşım kolaylaştı... Alacağı hisseyi herkes kendisi araştırıp öyle karar verecek...
    Bir sürü yatırım danışmanlığı yapan profesyonel kurumlar var, gidip oraya danışacaklar...ve tabiki borsanın üç günde para kazandırmadığını da bilecekler...

3. Bir ay önce halka arz edilen Sdttr hissesi

32 liradan arz edilmiş 108 liraya gitmiş

Sermayesi 50 milyon liracık

Sasa için felaket senaryosu çizenleri

Allaha havale ediyorum
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ah dedem vah dedem... bu şekilde öyle çok hisse var ki borsada...
    Her nedense sasa'yı taşlıyorlar... gerçi nedenini bilen biliyor da... boşver...
    fiyat hedefi göstermeden yapılan eleştirileri seviyorum ve olması gerektiğini düşünüyorum...

5. Bu arada çakallar karanlık

Odada malı kaldırdı yine
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bölündükten sonra 50 lira altına düşerse dilimi "öpsünler" yazdıracağım alnıma ve Sasa Reğiz'iz iyi sallıyor elinde lotu olanı. Lotu olmayanlar da masal gibi anlatıyor ama 120yi geçtiği an Sasa, kayboluyorlar ortadan hahaha İki haneye yaklaştığında gene felaket senaryoları hahaha İlginç bir sosyolojisi var Sasa'nın

7. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

8.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Sizin değil ama adamın malı çok kıymetli.

Önce 190 gösterdi, bu rakam gelirken 300 milyar dolar yatırım hedefi ve Akdeniz bölgesinin tamamına yakınına sahip olacağız denildi, bütün limanlar bizim bütün tersaneler bizim, kuş bile uçamaz izlenimi verildi.

Bunu gören ky malı 190 da satar mı, satmaz. Tersine savunur.

Fakat adamın malı öyle böyle kıymetli değil.

Sonra ne yaptı. 190 da fazla duramazdı, satan çok alan az olurdu. Geri 100-120 aralığına getirdi. Neden getirdi. Çünkü 190 rakamını gören, 30 yılda 300 milyar dolar yatırım yapan firmanın senedini 100-120 den herkes alır. Ve alıyorda.

Bu nedenle adam aptal değil, üç kez brüt getirdi, kimse spek işlemi yapamıyor, patron istediği gibi, 5 liralık hisseyi 120 liradan satıyor.

Zavallı bizim ky ise 30 yıllık yatırımı düşünerek eline geçen ile her gün alıyor. Zaten 120-180 den alan büyük üstatlar resim paylaşıyor, bize laf söylemek bile düşmez.

Patron üç ayı brütle götürdü, ileride başka bir şey bulur ama uzun zaman 125-95 arasında gidip geleceği belli oldu.

Çünkü 5 liralık hisseyi 120-130 liraya daha uzun zaman satmak isteyecektir.

Satış işi bittiğinde (muhtemelen 2 yıl yatay) patron dönüp senet almak isterse, tahtayı 2 sene sonra bugünün fiyatı ile 50 liranın altına getirir. Bütün millet satar patron malını geri alır.

Tahtanın tek hakimi Erdemoğludur.

Elbette bu senaryo yatırımcının duymak istemediği bir durumdur. Siz Yinede okuyun ve kararı kendiniz verin.
    Verdiğiniz fiyatlar, 300 milyar dolarlar 5 liralık hisseler gerçeklikten uzak, tamamen çöp bilgi. Bugüne kadar yaşınızı büyük saydığım için zoraki bir nezaket gösteriyordum sessiz kalarak ama bu sayılar nedir ya hahahah 300 milyar dolar nerede denmiş... Hissenin fiyatını nasıl 5 lira hesapladınız, 5 dolar mı demek istediniz Komploları okuyoruz tamam, yüksek maliyetli arkadaşları, elinde lotu olana stres yüklüyorsunuz bravo ama 5 lira nedir

Sayfa 438/898 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •