Sayfa 564/990 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Viop XLVII

1. helal valla 4 ay da kazandıgımı 2 hafta da verdim ... çıkarken artı 1 inerken eksi 3 .... 7. slalesini s...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben de dahil konuşuyoruz
    Seçim öncesi endeks'i satmaz imkanı yok diyenler bir ses verse de sebebi nedir biz de öğrensek
    hadi ya bu niye satıyor bir bahane lazım bize satmış olması için o 10,000 olacak diye algı eşinde koşanlar iyi bahane uyduruyorlar yine bişi olmamış gibi satışa ikna edecek bir bahane uydurun da rahat edelim hele
    Dün güzel tepki vermişti, takaslar da iyiydi, bugün çarşamba olması (kredilileri sıkıştırma isteği) dışında bir olumsuzluk göremedim

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    5244....

Taktire şayan..oraya yığınak yapılsın..
    Tüp bile kızardı, pala kör bicakla kesiyor, suyun içinde kalanlara Allah yardım etsin onların işi daha zor çünkü endekis çıkarken nazlanan endekis düşerken en önden koşuyor
    Hamdım Piştim Yandım

4. inerse 5000 ler ora da kırılırsa kıyamet .... ama burdan tepki vermeliydi aslında aman aman da bisi yok gibi..

anlasıldı subat ortasına dek dograma

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tüp bile kızardı, pala kör bicakla kesiyor, suyun içinde kalanlara Allah yardım etsin onların işi daha zor çünkü endekis çıkarken nazlanan endekis düşerken en önden koşuyor
    en saglam tüptür o 2000 olcek dedik

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Dün güzel tepki vermişti, takaslar da iyiydi, bugün çarşamba olması (kredilileri sıkıştırma isteği) dışında bir olumsuzluk göremedim

SORUN yoksa O halde ikili DİP yapıp dönüş bari olsun ..

sizinde sıkca paylaştığınızı sosyal medyadada okudum alıntılayayım

Endeks grafiklerini takip ederken betası yüksek hisse senetlerinin para giriş çıkışlarını ve muhakkak kontrol ederim.
    Çoğu kez endeks grafiğindeki fake mumlarından korur.
    Çünkü endeks mühendisliği diye bahsini ettiğimiz mevzuyu adamlar bu şekilde yapıyor.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SORUN yoksa O halde ikili DİP yapıp dönüş bari olsun ..

sizinde sıkca paylaştığınızı sosyal medyadada okudum alıntılayayım

Endeks grafiklerini takip ederken betası yüksek hisse senetlerinin para giriş çıkışlarını ve muhakkak kontrol ederim.
    Çoğu kez endeks grafiğindeki fake mumlarından korur.
    Çünkü endeks mühendisliği diye bahsini ettiğimiz mevzuyu adamlar bu şekilde yapıyor.
    Bu düşüşün haberi sonradan mı gelecek yoksa gene fake mi yapılıyor! saat 17 den sonra belli olur!

8. denesin de koy suyundan da koy pala
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 564/990 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •