Sayfa 348/628 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 5021 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Bu kağıdın maalesef tahtacısı yok olmazda.. Arada bir mal toplayıp yukarı süren ancak yukardan Bankof tarfından üzerine mal boca edilen bir kaç tahtacı özentisi vardı.. Önce Yat Fin ve daha sonra Phllip den tahtayı trade etmek isteyen kişiler büyük zararla malları geri bastılar..Armada nasıl gidiyor veya Teknosa ..Burada en büyük handikap yönetimin buraya el atacak tahtacıyı anında boğuyor olması.. Hesapları nedir bilmek mümkün değil ancak tek dertleri var hissenin gitmesini bir şekilde engellemek.. Buradan tüm hissedarlara çağrı yapıyorum.. Genel Kurula gidip orada yönetimle hesaplaşalım..

2. Fon konusuna gelecek olursak Türkiye’de onlarca fon var ve saklama lisansı olan bir kaç fon var yani bir fon alıyor diğeri bir süre sonra alınca döndü aldı die anlaşılsada durum öyle değil . Yani başka bir fon aşmıştır ama yatırım fonlarına ,yada emeklilik fonlarına virmanlandığı zaman o şekilde görmek yanlış . Diğer konuya gelirsek toplasanız zaten biste 10 tane aktif kurum var işlem yapan hepsinde hesap açsanız bile arena için hadi konuşalım 1 yıl hisse toplamak için iyi bir süre arena için hele çok çok iyi sebebi 2 senedir yattığı için ve bir çok insan terste olduğu için mal almak daha kolay . Siz %150 üzeri bir enflasyonda 1 senede bırakın kağıdı götürmeyi eski zirvesine ite kalka zorla getirmişseniz bunu piyasa koşulları getirmiştir tahtacı değil . Burada hiçbirinizi itham etmek istemiyorum ama borsada yıllardır en nefret ettiğim şey tahtacı tahtacı kelimesi yahu bilende tahtacı diyor bilmeyende .. bu hep böyle olmuştur ,ben üstüne basa basa diyorum arenanın tahtasında bir tahtacı yok gerekçelerinide belirttim . Perea ve elinde 500 k üstü lot tutan fazla insan olması ve en önemlisi bunların düşük maliyetli ne zaman satacağı bellli olmayan kişiler . Şirkete yakın kişileri mal alıp sattığını zaten tahtayı tanıyan bilen herkes biliyor malum . Ve bende diyorum ki bugün Paynet haberi olacak olmuş olsaydı kartlar çoktan dağıtılmış haberin gelmesiyle kurbanlar avlanıyor olurdu . Telegram da ki gruplar dönem dönem giriş çıkışlarını tahtacı die nitelendirmek doğru değil .birde arena yatırımcısını bezdirmeye gerek yok zaten bezmiş durumdalar :) o yüzden klişe şeyler bunlar .. neyse konu uzar gider . Allah herkesin yardımcısı olsun ,herkese hayal ettiğini verir inş hem maddi hem manevi ,sağlıcakla

3. Pereanin maliyetinin çok düşük olduğundan emin değilim, bir bakmak lazım, ortalama kaç dolardan maliyetlenmiş, kaç yıl olmuş, alternatif maliyeti ne olmuş, dediğim gibi bakmak lazım. Hissenin TL fiyatına bakarsanız yanilirsiniz, usd fiyatına bakacaksınız, üzerine risksiz getiriyi ekleyeceksiniz...
     Alıntı Originally Posted by Poyraz36 Yazıyı Oku
    Fon konusuna gelecek olursak Türkiye�de onlarca fon var ve saklama lisansı olan bir kaç fon var yani bir fon alıyor diğeri bir süre sonra alınca döndü aldı die anlaşılsada durum öyle değil . Yani başka bir fon aşmıştır ama yatırım fonlarına ,yada emeklilik fonlarına virmanlandığı zaman o şekilde görmek yanlış . Diğer konuya gelirsek toplasanız zaten biste 10 tane aktif kurum var işlem yapan hepsinde hesap açsanız bile arena için hadi konuşalım 1 yıl hisse toplamak için iyi bir süre arena için hele çok çok iyi sebebi 2 senedir yattığı için ve bir çok insan terste olduğu için mal almak daha kolay . Siz %150 üzeri bir enflasyonda 1 senede bırakın kağıdı götürmeyi eski zirvesine ite kalka zorla getirmişseniz bunu piyasa koşulları getirmiştir tahtacı değil . Burada hiçbirinizi itham etmek istemiyorum ama borsada yıllardır en nefret ettiğim şey tahtacı tahtacı kelimesi yahu bilende tahtacı diyor bilmeyende .. bu hep böyle olmuştur ,ben üstüne basa basa diyorum arenanın tahtasında bir tahtacı yok gerekçelerinide belirttim . Perea ve elinde 500 k üstü lot tutan fazla insan olması ve en önemlisi bunların düşük maliyetli ne zaman satacağı bellli olmayan kişiler . Şirkete yakın kişileri mal alıp sattığını zaten tahtayı tanıyan bilen herkes biliyor malum . Ve bende diyorum ki bugün Paynet haberi olacak olmuş olsaydı kartlar çoktan dağıtılmış haberin gelmesiyle kurbanlar avlanıyor olurdu . Telegram da ki gruplar dönem dönem giriş çıkışlarını tahtacı die nitelendirmek doğru değil .birde arena yatırımcısını bezdirmeye gerek yok zaten bezmiş durumdalar :) o yüzden klişe şeyler bunlar .. neyse konu uzar gider . Allah herkesin yardımcısı olsun ,herkese hayal ettiğini verir inş hem maddi hem manevi ,sağlıcakla
    SM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Gariban07 Yazıyı Oku
    Pereanin maliyetinin çok düşük olduğundan emin değilim, bir bakmak lazım, ortalama kaç dolardan maliyetlenmiş, kaç yıl olmuş, alternatif maliyeti ne olmuş, dediğim gibi bakmak lazım. Hissenin TL fiyatına bakarsanız yanilirsiniz, usd fiyatına bakacaksınız, üzerine risksiz getiriyi ekleyeceksiniz...

SM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnşallah ölmemiştir :)

5. Texas, ABD merkezli Perea Capital Partners, Arena Bilgisayar hisselerinde (ARENA hissesi) alım yaparak hisse oranını %15’in üstüne çıkardığını açıkladı. Şirket, 9.648 fiyat aralığından 685,078 adet ARENA hissesi aldığını bildirdi.

Yakın zamanda dövizde görülen sert yükseliş sonrası dolar en yüksek 13.52, Euro ise 15.20 TL’yi test etmişti. Borsa İstanbul’da birçok hisse döviz bazında iyice ucuzlamış durumda.

(ARENA Hissesi)

(Haberin tarihi: 25.11.2021) BU GÜN BİLE ADAM HALA KARDA HELAL OLSUN

6. TCMB sitesinden çektigim haftalık elektronik esya TL bazlı harcama verisini (link altta) ceyrekliğe cevirdigimde ve bunu son 2020/6 dan arena cirosuna oranladıgımda karsıma cıkan tablo böyle. yani brighstar dahil olana kadar yaklasık % 4-5 civarında oranı varmış. brighstar ile birlikte % 6.6 ya cıkmıs. Ancak son ceyrekte bu oran % 8,5a cıkmıs. GES etkisi olabilir.

4. ceyrekte de 3. ceyrek ile aynı oranı alırsak Arena olası ceyreklik cirosu 8 milyar TL. 3. ceyrekteki artışın sebebini net bulabilirsek bu ihtimali daha net degerlendirebiliriz bence.

https://ibb.co/zFLW2Hs

https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?/evds/serieMarket

Son düzenleme : alltimeinvest; 28-01-2023 saat: 00:41.

7. benzer tabloyu indes için yaptıgımda durum bu. Olası 4. ceyrek cirosu 10.8 Milyar TL civarı

8. Ödeme ve e-para kuruluşlarının özkaynak yükümlülüğü artırıldı
    TCMB’nin Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı ile Ödeme Hizmeti Sağlayıcıları hakkındaki yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi
    Ödeme ve e-para kuruluşlarının özkaynak yükümlülüğü artırıldı
    0
    0

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni yönetmeliğe göre asgari özkaynak tutarı fatura kuruluşları için asgari özkaynak tutarı 5,5 milyon TL’den 7 milyon TL’ye, ödeme kuruluşları için 9 milyon TL’den 15 milyon TL’ye, elektronik para kuruluşları için 25 milyon TL’den 41 milyon TL’ye yükseltildi.

Yeni düzenleme 30.06.2023 tarihinde yürürlüğe girecek.

Sayfa 348/628 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •