-

Originally Posted by
servetbey
Bugun, OUD +37.73% getirdi guzel
ama NBZ getirileri aldi cope atti bi gunde cok enteresan -273.23%
hayda ya nazar mi degdi ne
5.79 olan data 1.61e indi ya olmaz bole bisi.......
nbz de ıstikrar yok , oud hala takıbimde karar veremedim.
-
Bu eurobond fonu isi is degil bence. Suyu kaynagindan icmek eurobond un kendisini almak en iyisi gibi gelmeye basladi bana. Vergisi neyse odeyecegiz artik mecbur.
-
Hisse yoğun fon ama 2 gündür artı maşallah, güzel başlamış umarım böyle devam eder,umarım bizde alabiliriz. Pay adedi durumunu aslında Re-Pei arayıp sormak lazım. 2 tane daha çıkartacakmış, Tefasda var ama henüz işlem görmemiş,

Originally Posted by
servetbey
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bende zaten eurobond mevcut ama vergi vermek hosuma gitmiyor.
2022 icin de bir miktar vergi gene cikti 21in 2kati cikti hemde
2023 icin ise usd 22yi gecmez ise kurtariyorum ya bakalim nolcak
yeni eurobond o yuzden almiyorum ama usd lari da bozup tl ile yatirim da yapmayi istemiyorum

Originally Posted by
Black Mirror
Bu eurobond fonu isi is degil bence. Suyu kaynagindan icmek eurobond un kendisini almak en iyisi gibi gelmeye basladi bana. Vergisi neyse odeyecegiz artik mecbur.
-
Dedigin dogru sorulabilir firmaya
Cuma gunu ZFS alayim dedim ona da izin vermedi sistem, bunun USD olarak ta alimi mevcut imis ufak bir miktar alip deneme yapilabilir bakalim pazartesi duruma

Originally Posted by
Dali45
Hisse yoğun fon ama 2 gündür artı maşallah, güzel başlamış umarım böyle devam eder,umarım bizde alabiliriz. Pay adedi durumunu aslında Re-Pei arayıp sormak lazım. 2 tane daha çıkartacakmış, Tefasda var ama henüz işlem görmemiş,
Mi 9T Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ziraat uzerinden USD li alim gorunuyor ancak baska bankalardan sadece TL alimi var enteresan...

Originally Posted by
servetbey
Dedigin dogru sorulabilir firmaya
Cuma gunu ZFS alayim dedim ona da izin vermedi sistem, bunun USD olarak ta alimi mevcut imis ufak bir miktar alip deneme yapilabilir bakalim pazartesi duruma
-

Originally Posted by
servetbey
Ziraat uzerinden USD li alim gorunuyor ancak baska bankalardan sadece TL alimi var enteresan...
Zsf degilmi bahsedilen ?
-
Arkadaşlar RTH alabilen varmı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri