Sayfa 580/616 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz çok güzel paylaşim.şimdi uzun beklemek isteyen burada takılsın diyorum.
    Bir arkadaşıma bu hesabı anlattım ama 3 yıl uzun geldi kafasına yatmadı. Eee dedim şimdi ev alsan en iyi 20 senede amorti ediyor buna ne diyorsun dedim, bir şey diyemedi ama bu iş yine yatmadı kafasına. 2-3 ay da %100 kazanırsın deseydim balıklama atlayacaktı eminim.

O sebeple hikayeyi bilen ve inananlarla yola devam.

Portföyün küçük sayılabilecek bir kısmıyla burada olduğum için acelem yok, düştükçe prim potansiyeli artıyor bana göre (kenarda nakitim olduğu için ufak ufak alıyorum)

2. Hay masallah ne güzel iniyo .nedesek burdakilere mahcup olmadan .bilemedim sonrada kızıyorlar.

3. sayın kartal, beklenilen kar rakamına ulaşamayacakları için satış yedi.sen ne dersin kaç yıl daha süründürür.DOP yapı kimler tarafından kurulmuştur ve hangi dönme dolapları döndürüyorlar.bunların konuşulması gerekir kanımca.ne dersin KARTAL.

4.  Alıntı Originally Posted by anılmert Yazıyı Oku
    sayın kartal, beklenilen kar rakamına ulaşamayacakları için satış yedi.sen ne dersin kaç yıl daha süründürür.DOP yapı kimler tarafından kurulmuştur ve hangi dönme dolapları döndürüyorlar.bunların konuşulması gerekir kanımca.ne dersin KARTAL.
    Zamani olan 2023 yılinin 6.9.12 aylık bilançolarini beklicek gerisinde bisey beklemiyorum .süpriz bir gelişme olmazsa agır adimlarla yola devam.ytd.

5. Lansman satışları başlayınca projenin ne zaman biteceği ne kadar gelir elde edileceği daha net belli olur.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Lansman satışları başlayınca projenin ne zaman biteceği ne kadar gelir elde edileceği daha net belli olur.

Başkan bi kar yagsin .rahatlayak kitlik olcak .sonra bakariz pole .😊😊

7. https://twitter.com/Serro1980/status...UUnPWNanw&s=19

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Serro1980/status...UUnPWNanw&s=19

Insaat ruhsat başvurusu onaylaninca inşaat başlayacak demiş patron.
    Ruhsat başvuruları onaylanmamis mıydı [emoji848][emoji848]

Sayfa 580/616 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •