Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 578/719 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 5746 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Hacı hocalari beddua ile yola getirmeye çalışmak ta bizim millete mahsus herhalde. Para ile yola getirirsiniz ancak. Ya koklatacaksin ya elinden alacaksın. Hele öteki dünya ile tehdit etmek acinasidir. Adamlar cennetten tapu dağıtabilir, yanmaz kefen yapabiliyor sen öteki dünya da görüşürüz diyorsun. Vallahi orada da durumları daha iyi olur bunların. Daha iyi cennet var diye yine öperler adamı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Slm.....

Ortak yanlış yere tezgah açmışız....burda yazı koyanların çoğu ihlası mümin.....ruh halleri ve kültürleri inançları patron ile aynı.....

Benim bir an önce bu alemden kaçmam lazım....

KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLASIN......

2. Filmin sonunu bekleyeceğim zaten mecbur bekletecek. Ben etini koparmadan gitmem. Hayırlısı
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Slm.....

Ortak yanlış yere tezgah açmışız....burda yazı koyanların çoğu ihlası mümin.....ruh halleri ve kültürleri inançları patron ile aynı.....

Benim bir an önce bu alemden kaçmam lazım....

KÖRLERLE SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLASIN......

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bi Nihat Hatipoğlu eksik bu sayfada. Yakında sordum sarı çiçeğe ilahisi de söylenmeye başlar forumda. Ulan mico ne hale getirdin milleti.

4. Kör haci malin yoksa bu tahtada konuşma..kimse aforizma duymak istemiyor. git bir tane al ondan sonra istediğin tatavayi yaparsın.
     Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Bi Nihat Hatipoğlu eksik bu sayfada. Yakında sordum sarı çiçeğe ilahisi de söylenmeye başlar forumda. Ulan mico ne hale getirdin milleti.

5. Nerde mümin tarikat hacı hoca cemaat müslümandı duası bedduası....

NE LA BU....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

Alayı 46........

6. Sağa sola saldırmayı,alay etmeyi,dalga geçmeyi bırakın da siz önce ''peki biz insanlığın neresindeyiz ve ne kadar doğru ,merhametli,hakkaniyetli,dürüst,güzel ahlaklı,vicdanlı,güvenilir yani el emin,hoşgörülü,affedici vb.güzel vasıfların bizde ne kadarı var '' diyerek kendinizi eleştirip sorgulayın ..Genelde bakıldığında sizinde Kiriakos Miçotakis amcanızdan hiç ama hiç farkınız yok hatta fazlanız var eksiğiniz yok hepiniz dünyalık zevkler peşinde koşanlarsınız..Allah hidayet nasip etsin,mevcut haliniz ve düşüncelerinizle sizden korkulur..ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Sağa sola saldırmayı,alay etmeyi,dalga geçmeyi bırakın da siz önce ''peki biz insanlığın neresindeyiz ve ne kadar doğru ,merhametli,hakkaniyetli,dürüst,güzel ahlaklı,vicdanlı,güvenilir yani el emin,hoşgörülü,affedici vb.güzel vasıfların bizde ne kadarı var '' diyerek kendinizi eleştirip sorgulayın ..Genelde bakıldığında sizinde Kiriakos Miçotakis amcanızdan hiç ama hiç farkınız yok hatta fazlanız var eksiğiniz yok hepiniz dünyalık zevkler peşinde koşan iblisin öğrencilerisiniz Ahir (gerçek) alemin varlığından be habersiniz ..Allah önce ıslah sonrada gerçek manada hidayet nasip etsinki siz mümin geçinen münafık insanlara bakarak islam dinine saldırıp esas sıkıntının ,kötülüğün islam dininde olduğunu sananlar kadar aciz,cehalet içinde ve zavallısınız (fikir,zikir,düşünce vb.bazında)..Dilerim sizden olmayanların fikri,zikri ne olursa olsun doğru,adil,adaletli ,güvenilir insan olabilmek için insanlara birazcık olsun saygı duyarsınız kaldıki biz sizin gibi düşünenleri ötekileştirmiyoruz bilakis Hz.Mevlana Celaleddin-i Rumi gibi '' Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
    İster kâfir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
    Bizim dergâhımız, ümitsizlik dergâhı değildir,
    Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...'' tüm insanlığı kucaklayan düşüncesi ile hareket ederek cümlenizi kucaklıyor, hoşgörüyle yaklaşıyoruz belki bu vesile ile hepimiz kurtuluşa erenlerden oluruz diye..Size tavsiyem,yargılama,sorgulama yaparken kırk düşünüp bir kere karar verin ki insanları rencide edip kalplerini incitmeyin sonraki ahlarınız ,vahlarınız,pişmanlıklarınız hiçbir işe yaramaz,fayda vermez..Gerçek manada inanıp,Allah'a,Mevla'ya giden hak yolunda secde edenlere selam olsun..Dua ile kalınız.. Not:BADDOG ,tüm canlıları severiz Allah'a olan saygı ve sevgimizden ancak kötü değilde iyi olmaları şartıyla...ytd..

Aleyküümmmm selammmm.......hoca efendi .....hoşgeldin......nasılsın ....iyimisin.....!!!!!!!!!

İki lafından biri din kitap peygamber.....hayırdır.....

Birkaç gün önce bana küfür eden piskopatın yazısını alıntı yapıp...takdir tebrik eden sen değilmiydin....!!!!!!!!!

Yazılarınız alıntılarınız bile sindi.....senin bu mücahit dümbüğünden ne farkınvar....!!!!!!!!!!!!!!

Sen yöneticiye dua et .....alayınıza burda döşenecem de.....!!!!!!!!!!!!

KODESSSS......KODESS.....!!!!!!!!!!!!!!

8. Gel, Gel, Ne Olursan Ol Yine Gel
    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
    İster kâfir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
    Bizim dergâhımız, ümitsizlik dergâhı değildir,
    Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...
    Ben yaşadıkça Kur'an'ın bendesiyim,
    Ben Hz. Muhammed'in ayağının tozuyum,
    Biri benden bundan başkasını naklederse,
    Ondan da bizarım, o sözden de bizarım, şikâyetçiyim...
    Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız,
    Bizim mezarımız ariflerin gönüllerindedir...
    Güneş olmak ve altın ışıklar halinde,
    Ummanlara ve çöllere saçılmak isterdim,
    Gece esen ve suçsuzların ahına karışan,
    Yüz rüzgarı olmak isterdim....
    Aklın varsa bir başka akılla dost ol da, işlerini danışarak yap...
    Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz,
    Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz...
    Hayatı sen aldıktan sonra ölmek, şeker gibi tatlı şeydir,
    Seninle olduktan sonra ölüm, tatlı candan daha tatlıdır...
    Biz güzeliz, sen de güzelleş, beze kendini,
    Bizim huyumuzla huylan, bize alış başkalarına değil...
    Bir katre olma, kendini deniz haline getir,
    Madem ki denizi özlüyorsun, katreliği yok et gitsin Beri gel, beri !
    Daha da beri ! Niceye şu yol vuruculuk ?
    Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...
    Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol ..Not ''Kodes,kodeeess ''diyorsun ben temenni etmiyorum ama o kadar arzu ediyorsan Allah sana nasip eylesin ve oraya giresin ..Kurduğun,kuracağın kötü ve nahoş cümlelerinin alayı sana gelsin biz almayalım çünkü o cümleler sana yakışır..

Sayfa 578/719 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •