Sayfa 709/990 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Tup günlük 609 altı yapmamalı aşağıda 590 bandı oluşur.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BIM efsanesi bitti, herifler hisseleri ufak ufak yabancılara sattı zaten. Önceden maksimum ucuzluk hedeflenirken şimdi karlılık hedefleniyor ve ciro artmadıkça daha fazla zam yapıyorlar ileride dükkan kapamaya başlar, en son 6 ay önce gitmiştim.
    Dün bime uğradım, tezgahlarda ürün çok azdı, hatta kendi kendime bunlar stok mu yapıp zam gelince piyasaya sürecekler yoksa dükanımı kapatacak acaba diye içimden geçti, eskisi gibi müşteride pek yoktu.
    yada vadandaş yeterince stok yaptı eskisi gibi alışveriş yapmıyor olmalı.
    şube sayısında azalmalar oluyor mu takip etmek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Bim perakendeci olarak açık ara çok iyi şirket.

Bimin fas cezayir operasyonu da var.
    audentes Fortuna iuvat

4. bofanın satışlar 1 milyara geldi...

aşağıdada 5 kazazede...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. an itibariyle .. iki yön içinde konfor sağlanaımyor ksa vadede(yeni pozisyon açılışında) .. bu durumda "paranı koru" "protect capital" en doğru tercih olabilir ... ben öylemi yapıyorum ? .. hayır spottan -krdm banka enerj- hisselerim var fazladanda aldım %50 ihtimale kumar oynuyorum bugün için ... gün sonu fazlaları satıp ... kalanı taşımaya devam edeceğim... kapanışa belli olacak akibetim ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün bime uğradım, tezgahlarda ürün çok azdı, hatta kendi kendime bunlar stok mu yapıp zam gelince piyasaya sürecekler yoksa dükanımı kapatacak acaba diye içimden geçti, eskisi gibi müşteride pek yoktu.
    yada vadandaş yeterince stok yaptı eskisi gibi alışveriş yapmıyor olmalı.
    şube sayısında azalmalar oluyor mu takip etmek lazım
    Şubelerde azalma yok ama Migros daha hızlı büyümeye başladı şu JET marketler direk 3 harflilerin paylarından alıyor mahalle aralarına falan da açıyorlar. Watsons ve Gratis'e rakip Kozmetik işine de girdi Migros Mion markası ile, pilot 2 mağaza açtı şuana kadar.

7. kapanışa kadar alım yapacaklar mı bakalım gene..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Geleneksel son 1 saat alışlarına hoş geldiniz... i oynuyorlar yine...

Yeni olayları da bu oldu iyice...

Böyle yapıp yapıp sonra burada da ters köşe yapma gibi bir planları olsa gerek...

Sayfa 709/990 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •