Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1. Daha ne kadar gevşeyip , ...,.,.. batacak bu endeks???
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Daha ne kadar gevşeyip , ...,.,.. batacak bu endeks???
    Mechul,çünkü kara paracı mafya takımını korku sardı,zaten borsada dönen para onlarındı,balıklarda bunu gördü yeme atladı faiz çok düşük olduğu için,zaten defalarca uyardık,neymiş dolar bazında ucuzmuşuz,peki hani kasada para ?anketleri onlarda görüyor,bir an önce paramı kurtarayım derdinde,30 üstüne atan garanti bile 23 oldu,4700 takip edilmeli,onun altına düştümü veladdalin amin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,653
     Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Daha ne kadar gevşeyip , ...,.,.. batacak bu endeks???
    gülben borsadan çıkınca!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
    Borsada patron satışları yapan hisse iflah olamıyor,zamanında TS başkanı Sadri Şener daha kötüsünü yapmıştı,o hisseler orada süs değil bağırta,bağırta satacağım demişti,15 tl olan hisseyi 4 cıvarına indirmişti,bedelli fala,filanlan hisse 0.80 kuruş görmüştü,sebep sabri lavuğu,şimdi bu olayı petrokent ve dogtada görüyoruz,biri turizm,diğeri para makinesi dokta,bu satışlardan sonra dahada kendisine gelemiyor,bu sadece bunlardan örnek,borsada çok var bu örneklerden.

5. Elinde yok, hiç te almadığım bir hisse, isgyo
    Bilancosu 8 milyar kâr, özkaynak 14 milyar, geçmiş yıl karı 4 milyar
    piyasa değeri 11 milyar !!!

Borsadaki en büyük sorunlardan biri, ettiği karın kimseye faydasının olmayışı
    Bankalarda benzer durumda, piyasa değerine yakın karları var ama kimsenin umurunda değil kâr
    Arkadaş adam gibi temettü dağıtın, bedelsiz verin, ettiğiniz kârın yatırımcısıya bi faydası olsun
    Yönetim gideri diye şirketler yapmalanırken kimsenin dikkatini çekmiyor, kimseye koymuyor, ama yatırımcıya 3 kuruş gidecek diye bddk başta, tüm kurumların ödü kopıyor.

Gerçi ben temettünün de ne olduğunu anlamış değilim, 1 tl temettü veriyor, o da benim hissemin fiyatından düşüyor, temettü diye dağıtılan para nerde bilen yok. Şirket bana kardan para veriyorsa hissemin fiyatı niye düşer arkadaş, 1 tl lik bedelsiz ver en azından şirket sermayesine faydası olur, ama temettüde o da yok, para bildiğin buhar oluyor, buhar olan hissene bir de vergi ödüyorsun )))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Elinde yok, hiç te almadığım bir hisse, isgyo
    Bilancosu 8 milyar kâr, özkaynak 14 milyar, geçmiş yıl karı 4 milyar
    piyasa değeri 11 milyar !!!

Borsadaki en büyük sorunlardan biri, ettiği karın kimseye faydasının olmayışı
    Bankalarda benzer durumda, piyasa değerine yakın karları var ama kimsenin umurunda değil kâr
    Arkadaş adam gibi temettü dağıtın, bedelsiz verin, ettiğiniz kârın yatırımcısıya bi faydası olsun
    Yönetim gideri diye şirketler yapmalanırken kimsenin dikkatini çekmiyor, kimseye koymuyor, ama yatırımcıya 3 kuruş gidecek diye bddk başta, tüm kurumların ödü kopıyor.

Gerçi ben temettünün de ne olduğunu anlamış değilim, 1 tl temettü veriyor, o da benim hissemin fiyatından düşüyor, temettü diye dağıtılan para nerde bilen yok. Şirket bana kardan para veriyorsa hissemin fiyatı niye düşer arkadaş, 1 tl lik bedelsiz ver en azından şirket sermayesine faydası olur, ama temettüde o da yok, para bildiğin buhar oluyor, buhar olan hissene bir de vergi ödüyorsun )))
    Adamları öyle avlıyorlar,avrupada öyle değil hissenin üstüne ilave ediliyor hisse yükseliyor,yoksa daha o hissenin yanına kimse uğramaz,bizdeki tam tersi keriz avlaması.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,122
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    gülben borsadan çıkınca!
    ,Orhan gencebayda öyleydi zamanında top yekün battı,batıktan sonda zatın peşinde gezelemeye başladı birşeyler kaparmıyım acaba diye

8. Bist 5000 puanın altında
    Seçime kadar doları yükseltmezler, dolar yükselmeyince altının da gidecek çok bir yeri yok
    Araba zaten piyasada yok, ev desen kimsenin alacak gücü yok, 0,69 faizli kredi laf olsun diye çıkmış bir düzenleme, yapılacak toki evleri dar gelirliye olsada başlayan bir inşaatta daha duymadık, yıllık %30 faizinde cazibesi yok

Velhasıl nereye düşürürsen düşür, nereden satarsan sat, şu dönem para babalarının para kazanacak başka yeri yok. Mecbur gelecekler borsaya, istediği kadar kassınlar
    Borsada düşüşün tek sebebi var, düşeceğine inananlar alttan alırım hevesiyle satıyor. Bende arada satıp alıyorum, satıp başka hisse alıyorum, yükserse sattığıma geri dönüyorum, ama attığım taş ürküttüğüm kuşa değmiyor, boşa kürek çekiyorum
    Ben borsanın altarnatifsiz olduğunu düşünerek örümcek sabrıyla beklemeye devam edeceğim.
    Borsada olmayıp parası olan gelecek, ama öyle ama böyle.

Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •