Sayfa 915/993 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Erdoğan: Faizi daha da düşüreceğiz-BLOOMBERG

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

destek şart
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İtibardan tasarruf olmazmış... Vize anlaşmamız olmasına rağmen Meksika'ya alınmıyor Türk vatandaşı 2 gezgin...İşte itibarımız...

https://www.youtube.com/watch?v=Nr3bmcj5efM
    Amerikaya kaçanlar çok !

Parayı verip el paso ya gidiyorlar kaçak

Meksika amerika ile papaz olmamak için almıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Amerikaya kaçanlar çok !

Parayı verip el paso ya gidiyorlar kaçak

Meksika amerika ile papaz olmamak için almıyor.
    İzledim, hiç aklıma gelmezdi, Mexicalı kaçak işçiler gibi El Paso ya giriş yapmaya çalışan bu kadar Türk olacağını, dünyanın sonu gelmiş vay canına, El Paso da pislik bir şehir, gerçi ABD ye girip orada kalmak zorunda değilsin ama orada tecritte tutulan göçmenleri hatırladım rezalet ötesi....

5. Kemal Kılıçdaroğlu
    @kilicdarogluk

Defalarca uyardım seni SPK, gerekeni yapmadın, küçük yatırımcının soyulmasına göz yumdun. Çok öfkeliyim. Görüşeceğiz. Vallahi de görüşeceğiz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Alt tarafi gorevden alir, diyenler cok yaniliyor gibi.

Servet beyani, nerden buldun..! baslarsa sonu gelir bu soygunun.

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Çift dikiş gidiyorlar, sağlam dikiyorlar yani aslında tabii , bayağı yeni hesap var bunları soymaları lazım, yeni gelenleri soyuyorlar eskileri de hafifletiyorlar.

Ağırlaşmıştık şimdi hafifliyoruz. Kuş tüyü hafifliğine inmesek bari.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Durumdan memnun olduğum anlamı çıkmasın son derece uyuz oluyorum, zira nereden baksan buna izin verildiğini anlarsın. Bu sistematik soygun bir göz yumma olayıdır. Yoksa tabii ki reel bir durum olsa başımız üstüne.

1.5 yıllık 2 yıllık kar bedeline ne şirket ne de banka olmalı bu bir hırsızlık.
    malı kitleyenler ucuz soğan alıp parayı sistemin dışına çıkarması da en büyük zarar olur halbuki soğan bu kadar baskılanmasa en azından 19 bile olamadı ucuz enstrüman kalmamış olacak KY & PY alternatif bulamayacaktı şimdi birileri ben oynamıyorum diyebiliyor.

o değilde Desidero abi biz o ihlas ceo'suyla dalga geçmeyecektik yaw ahı tuttu adamın

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    bahsedilen arkadan vurma işi suudi ailesinin inglizlerle ortaya koyduğu bir operasyon...ajan Lawrence'ın da yahudi asıllı olduğu bilinir...
    Kökler Lut kavmine dayanıyor olabilir bu arkadan vurma işinde.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    ‘Tavan tavan’ giden halka arzlarda kim, nasıl kazandı?

Tek kişilik bir özel fon, sadece ocak ayında yüzde 2317 oranında kazandırdı. Yatırımcısı 22 kişiyle sınırlı olan bir fonun kazancı ise yüzde 407’yi buldu. Fon işlemlerinin ağırlığı, borsadaki son halka arzlarda.

https://www.ekonomim.com/ekonomi/tav...-haberi-681597
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 915/993 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •