Artan

9,58 9.99 18:10
170,60 9.99 18:10
98,65 9.98 18:10
14.982,50 9.98 18:10
11,47 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,76 -10 18:10
86,55 -9.98 18:10
41,70 -9.97 18:10
202,40 -9.96 18:10
11,06 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.748.277.611,74 18:10
7.212.815.331,85 18:10
6.770.818.765,25 18:10
5.696.622.103,32 18:10
5.643.933.481,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yaktın bizi kılıcdar abi, sana güvendik şortladık düştüğümüz duruma bak, mazut olduk yaw
    Reis ters manyel mi yapıyon napıyon. Senin gırtlak malda olman lazımdı

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Reis ters manyel mi yapıyon napıyon. Senin gırtlak malda olman lazımdı
    Kapnışmetre de boğa tahmini vardı sn Bozkut un .
    Bence nazar değmesin diye...
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Kapnışmetre de boğa tahmini vardı sn Bozkut un .
    Bence nazar değmesin diye...
    Yok abi bugün zayiat var, tamam fışkırtma geliceğini biliyordum da bu kadar fazla olucağını tahmin edemedim, zaten dikkat ettiysen 5500 den sonra şort açtığmı yazdım.
    Ayrıca son üç gündür gayet başarılı tahminlerimin olduğunu görmüşsündür, yönü bilsekte trade bambaşka bir olay
    gitti arnavut ciğeri,malı kaptırdık palaya, pardon ciğeri
    25 Kasım 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldım. Tek kağıt.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok abi bugün zayiat var, tamam fışkırtma geliceğini biliyordum da bu kadar fazla olucağını tahmin edemedim, zaten dikkat ettiysen 5500 den sonra şort açtığmı yazdım.
    Ayrıca son üç gündür gayet başarılı tahminlerimin olduğunu görmüşsündür, yönü bilsekte trade bambaşka bir olay
    gitti arnavut ciğeri,malı kaptırdık palaya, pardon ciğeri
    Bilmek ile yapmak
    Görmek ile bakmak
    Dinlemek ile duymak
    arasında elbet var fark

Bilsem ki para kaptırdığım parayı pala benden daha hayrlı bir yere kullanacak umrumda olmazdı.
    Ama ya şer bir işe kullanacaksa ?

Not:Tahminlerin gayet başarılı. izindeyim.
    Genelde hırs ve sabırsızlık olabilir sorun.
    Yaşla alakalı 50 nin üzerine atınca geçiyor (azalıyor )

Not 2 :Tahminini kaydettim başlığa.Tabiki olur saat 18:10 _09:30 arası ne zaman istersen Bozkurt dostum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. BBHT'de Berra Doğaner vardı, Borsacılar satar sonra gelir tekrar alır diğer enstrümanlarda rahat edemezler dedi. Faizciler gelir karını alır gider, onların boşluğunu doldurmak gerekiyor vs konuştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'de Berra Doğaner vardı, Borsacılar satar sonra gelir tekrar alır diğer enstrümanlarda rahat edemezler dedi. Faizciler gelir karını alır gider, onların boşluğunu doldurmak gerekiyor vs konuştu.
    Dediği doğru da ben borsaya bulaşıp sonra tövbe edeni hiç görmedim. Bu son bir yılda borsaya giren civcivlerin hepsi artık borsacı oldular, sadece haberleri yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Dediği doğru da ben borsaya bulaşıp sonra tövbe edeni hiç görmedim. Bu son bir yılda borsaya giren civcivlerin hepsi artık borsacı oldular, sadece haberleri yok.
    Komşum faizci, bir ara içinde hisse olan fon aldı yükselince sattı. O tip daha büyük parası olanları kalıcı borsaya sokacak düzenleme gerekir.

3 ayda bir temettü vs onlara uyar, yıllar sonra gelecek para yaşlıları tatmin etmez bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •