Evde 2-3 yıldır netfliks var aklıma oturupta bi diziyi takip edeyim geçmedi. Filmlerine bakmak gayet güzel. Takıntı olacağım kizacağımız şeyleri izlememek elimizde. İzlemezsek yenilerini koymazlar.
Evde 2-3 yıldır netfliks var aklıma oturupta bi diziyi takip edeyim geçmedi. Filmlerine bakmak gayet güzel. Takıntı olacağım kizacağımız şeyleri izlememek elimizde. İzlemezsek yenilerini koymazlar.
bir halt olacağı yok.
ATATÜRK TÜRKİYESİ yokluktan varlığa
Son 20 yılda yaşananlarda varlık içindeyken yokluğa geldik.
Yoklukda yaşananlar.Diye diye 70 lere vura vura.gelen akp
O beğenmediğini bu dönemde yaşatmaya başladı birde tüm emekliler ve çalışanların maaşından yalan enflasyon verileri ile çalıyorda.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
İstanbul Valisi Yerlikaya: 20.00’de Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzün paylaştığı verilere göre
-İlimizde beklenen kötü hava koşulları nedeniyle
-Temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızdaki eğitime 6 Şubat Pazartesi günü bir (1) gün süreyle ara verilmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankarada tatil
bir halt olacağı yok.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da konsoloslukların kapatılması) Dışişleri Bakanlığımız bunları çağırdı, ültimatomu verdi. Devam ettirecek olursanız hesabını ağır ödersiniz dedi"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri