Sayfa 78/1001 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Naci görürün twiter gesabına bakın 2 gün önce ne yazmış
    Bu durumu bende hissettim özellikle şubatı ayını belirttim

2. Günaydın Geçmiş Olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1710 bina yıkılmış her binadan 3 kişi vefat etse rakam 5.000 leri bulabilir. Şimdi üstten müdahale edildiğinden üst katlarda yaşama şansı daha yüksek
    Aşağı indikçe maalesef ölü sayısı artar
    En kötü olanı soğuk ve kar buna dahil olursa enkaz altında kalanlar açısından çok kötü bir durum.

Exclamation

!!

5. Deprem mağduru herkesin Allah yardımcısı olsun
    İzmit ve Bolu depremlerinde görevli olarak bulundum, yaşamayana anlatılamayacak bir durum
    Trafik kazası gibi, başınıza gelmedikçe anlamak çok zor. Bu anlayamama probleminden dolayı da malesef gerekli önlemler alınmıyor, deprem sigortasını bile mecbur olmadıkça çoğu kimse yaptırmıyor
    3-4-5 milyona ev alan kaç kişi alırken depremi dünüşünüyor !!
    Özetle devlette, vatandaşta deprem gerçeğinin farkında değil, olayın ciddiyetinden uzak

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer:

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz.

Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Gençlik ve spor bakanı : Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Türkiye Bankalar Birliği, depremin bölge ekonomisinde yol açtığı olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme güçleri olumsuz etkilenen banka müşterilerinin, talepleri halinde, bankalara olan vadesi gelmiş veya 6 ay içinde vadesi gelecek borçlarının vadesinin bugünden itibaren 6 ay sonraya kadar ötelenmesine karar verdi.

Sayfa 78/1001 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •