Günaydın Geçmiş Olsun
!!
Deprem mağduru herkesin Allah yardımcısı olsun
İzmit ve Bolu depremlerinde görevli olarak bulundum, yaşamayana anlatılamayacak bir durum
Trafik kazası gibi, başınıza gelmedikçe anlamak çok zor. Bu anlayamama probleminden dolayı da malesef gerekli önlemler alınmıyor, deprem sigortasını bile mecbur olmadıkça çoğu kimse yaptırmıyor
3-4-5 milyona ev alan kaç kişi alırken depremi dünüşünüyor !!
Özetle devlette, vatandaşta deprem gerçeğinin farkında değil, olayın ciddiyetinden uzak
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer:
Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizde bugün itibarıyla eğitim öğretime 2 hafta ara veriyoruz.
Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye ve Kilis illerimizde 1 hafta eğitim öğretime ara vereceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gençlik ve spor bakanı : Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye Bankalar Birliği, depremin bölge ekonomisinde yol açtığı olumsuz etkilere maruz kalan, ödeme güçleri olumsuz etkilenen banka müşterilerinin, talepleri halinde, bankalara olan vadesi gelmiş veya 6 ay içinde vadesi gelecek borçlarının vadesinin bugünden itibaren 6 ay sonraya kadar ötelenmesine karar verdi.
Yer İmleri