Þanlýurfa Belediye Baþkaný: "29 kiþi hayatýný kaybetti, 19 bina yýkýldý"
Þanlýurfa Belediye Baþkaný: "29 kiþi hayatýný kaybetti, 19 bina yýkýldý"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Osmaniye valisi : 5 vatandaþýmýz hayatýný kaybetti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kahramanmaraþ ili Pazarcýk ilçesi merkezli 7,4 büyüklüðündeki #deprem sonrasýnda, an itibarýyla, bölgede;
6’nýn üzerinde 3
5’in üzerinde 14
4’ün üzerinde 34 olmak üzere toplam 66 artçý sarsýntý meydana gelmiþtir.
BTK : Depremden etkilenen bölgedeki vatandaþlarýmýzýn acil iletiþim ihtiyaçlarý için hatlarýna ücretsiz konuþma, SMS ve internet tanýmlamalarý yapýlmýþtýr.
Borcundan dolayý kapalý olan tüm mobil ve sabit hatlar ile sabit internet hizmetleri aktif hale getirilmiþtir.
BTK : Ayný zamanda bölgedeki tüm ankesörlü telefonlarda ücretsiz olarak kullanýlabilir.
Geçmiþ olsun Türkiye.
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
TÜRK MÝLLETÝNE Geçmiþ olsun.
Hala Maraþ tan ve Antepten görüntü yok.
Adana,Diyarbakýr,Malatya,Osmaniye haberleri.
Maraþ tan görüntülerde gelmeye baþladý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hatay Kýrýkhan’da doðalgaz boru hattýnda patlama ve yangýn meydana geldi / NTV
Tarihi Gaziantep Kalesi, depremde yýkýldý
Yer Ýmleri