Sayfa 970/990 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,753 - 7,760 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Seansı ekrandan izlemiyorum ara sıra ne durumda diye cepten son rakama bakıyorum...

Ve böyle bir günde birilerinin hala -5, -2,5, ve saireler ile milleti öpme peşinde koşmasını çok aşağılık buluyorum...

Bu gün kapalı olmalıydı...

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    ben kurumu arayarak konuşmuş idim
    siz böyle yazınca
    mobilden denedim
    cuma aldığımı satamadım
    kurumlar karardan sonra sistemleri hemen hazır hale getiremedi. o arada karardan haberi olmayanlar, sistem hazır hale gelene kadar sattı.

3. Nasuh Mahruki’den, birinci ağızdan gelen bilgi.

Kurumlarınıza yönlendirebilirsiniz.

Biz ne yapabiliriz? Bu malzemelere nispeten kolay ulaşımı var mı?

1. Çadır içi soba
    2. Uyku tulumu (çocuk)
    3. Uzay battaniye.
    4. Cep ısıtıcısı
    5. Sentetik içlik (bebek/çocuk)
    6. Eldiven( kışlık) (bebek/çocuk)
    7. Polar battaniye, polar ara katman
    8. Kışlık bot (çocuk)

Yukarıdakiler, AKUT VAKFI Kartal yerleşkesine gönderilebilir.

Şu anda AKUT VAKFI YK üyesi Onur Okyay orada, +90 532 303 66 22 ve Yerleşke koordinatörü Hakan Bingöl orada, +90 537 208 19 09

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Her şeyi bir kenara koyun, o bölgelerdeki insanların da yatırımı var borsada. Taban yapsak, ekrana bakacak halleri yok. Zaten darbe yemişler, üstüne bir darbe de buradan.. Anlamak zor..
    Komşunda cenaze varken evinin önünde davul zurna çalmaktan farkı var mı?

Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Yavuz abi çok geçmiş olsun.
    saol dostum.Biz iyiyiz ama zor durumda olanlar var.vefat saysı hızla artıyormuş .
    önce Allaha sonra bu işleri bilen arkadaşa güvenerek eve girdim pc başındayım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    .. spk bildirisinde de uyum, kontrol ve sorumluluk aracı kuruluşlarda demiş.
    iki yerden işlem yapıyorum, gedik hemen kesti işlemi brüt takasa döndü.. info yarım saat daha devam ettirdi işlemlere, hareketler aşırı sert olduğu için muhakeme yapma, durumu değerlendirmede eksik kaldık, kötü oldu, yanlış işler yaptık

7. seansın hiç açılmaması gerekiyordu bu kadar net. deprem olmuş gece 4:17de. büyüklüğü belli 7,4. yapacağınız işi şey ediyim

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    İsdemir-Ereğli KAP açıklaması yapmalı.
    Oyak çimento (Adana-Mardin)-SAHOL-Çimsa ve diğer deprem bölgesinde bulunan halka açık şirketlerde KAP açıklaması yapmalı.
    KAP açıklamaları yapılmadan borsa açılmamalı.(bence)

YTD
    Denizcilik Genel Müdürlüğü: İskenderun Limanı hariç diğer limanlarımızda operasyonlar devam etmektedir

Denizcilik Genel Müdürlüğü, twitter hesabından "Yaşanan deprem sonrasında kıyı tesislerimizde yapılan hasar tespitinde İskenderun Limanımızda rıhtımda yer yer çökmeler olduğu diğer limanlarımızda ise olumsuz bir durum yaşanmadığı tespit edilmiş olup İskenderun Limanı hariç diğer limanlarımızda operasyonlar devam etmektedir" açıklaması yaptı.

Sayfa 970/990 İlkİlk ... 470870920960968969970971972980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •