Seansý ekrandan izlemiyorum ara sýra ne durumda diye cepten son rakama bakýyorum...
Ve böyle bir günde birilerinin hala -5, -2,5, ve saireler ile milleti öpme peþinde koþmasýný çok aþaðýlýk buluyorum...
Bu gün kapalý olmalýydý...
Seansý ekrandan izlemiyorum ara sýra ne durumda diye cepten son rakama bakýyorum...
Ve böyle bir günde birilerinin hala -5, -2,5, ve saireler ile milleti öpme peþinde koþmasýný çok aþaðýlýk buluyorum...
Bu gün kapalý olmalýydý...
Nasuh Mahruki’den, birinci aðýzdan gelen bilgi.
Kurumlarýnýza yönlendirebilirsiniz.
Biz ne yapabiliriz? Bu malzemelere nispeten kolay ulaþýmý var mý?
1. Çadýr içi soba
2. Uyku tulumu (çocuk)
3. Uzay battaniye.
4. Cep ýsýtýcýsý
5. Sentetik içlik (bebek/çocuk)
6. Eldiven( kýþlýk) (bebek/çocuk)
7. Polar battaniye, polar ara katman
8. Kýþlýk bot (çocuk)
Yukarýdakiler, AKUT VAKFI Kartal yerleþkesine gönderilebilir.
Þu anda AKUT VAKFI YK üyesi Onur Okyay orada, +90 532 303 66 22 ve Yerleþke koordinatörü Hakan Bingöl orada, +90 537 208 19 09
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
seansýn hiç açýlmamasý gerekiyordu bu kadar net. deprem olmuþ gece 4:17de. büyüklüðü belli 7,4. yapacaðýnýz iþi þey ediyim
Denizcilik Genel Müdürlüðü: Ýskenderun Limaný hariç diðer limanlarýmýzda operasyonlar devam etmektedir
Denizcilik Genel Müdürlüðü, twitter hesabýndan "Yaþanan deprem sonrasýnda kýyý tesislerimizde yapýlan hasar tespitinde Ýskenderun Limanýmýzda rýhtýmda yer yer çökmeler olduðu diðer limanlarýmýzda ise olumsuz bir durum yaþanmadýðý tespit edilmiþ olup Ýskenderun Limaný hariç diðer limanlarýmýzda operasyonlar devam etmektedir" açýklamasý yaptý.
Yer Ýmleri