Kredi limitleri açýlýr ise alým gelmesi lazým, bir nevi kaldýraçlý iþlem oluypr. Herif %3-5 ekstra faiz veriyor fonlar oraya akýyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
bankalara temettü izni var zaten, ama uzun yýllardýr daðýtýlabilir karýn max yüzde 10 ile sýnýrlý bu temettü..ereðli mesela daðýtýlabilir karýn tamamýný daðýtýyor, ama bankalar onda birini.. soru iþareti- bankalar daha yüksek bi yüzdeyle temettü verebilir mi, bddk buna izin verir mi ?
Söylenen þu ki, TSK, Ahrar-uþ þam diye bir Suriyeli örgütün liderini dron ile öldürmüþ, örgüt de twitter'dan Türkiyeye karþý bir intikam videosu koymuþ. Konsolosluklar ardý ardýna kapanýyorlar bir olay olabilir diye, özellikle Ýstanbullular dikkat etsinler, çok kalabalýk yerlerde olmayýnýz bu aralar...Askeri eðitim almýþ üç IÞÝD millitanýnýn Türkiye’ye giriþ yaptýðý ve ruhani - sivil liderlere ses getirecek suikast giriþimi yapacaklarý ihbarý yapýlmýþ. Fransýz, Alman, Hollanda ve Ýngiliz konsolosluklarý kapandý. Haberlere yansýdý…Galata Taksim arasýnda bulunmayýn diye mesaj geldi. Beyoðlu Pierre Loti Fransýz okulu persembe cuma kapandý. Dün de Fransýz konsolosluðu apar topar kapandý. Þimdi Goethe’den uyarý geldi. Moda ve Beyoðlu þubeleri bugün terör saldýrýsý ihtimalinden dolayý kapanmýþ. Beyoðlu’nda oturanlarý evlerinden ayrýlmalarý söylenmiþ.
Böyle bir mesaj geldi bana da yazayým dedim... Zikik bir örgüt misilleme þüphesi dolayýsýyla konsolosluk kapanmalarinin nedeni.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri