Sayfa 941/993 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Öğlen Elbistan merkezli depremde Elbistanın yarısı yerle bir olurken kalan kısım ise hasarlı binalardan oluşuyormuş(bacanağın oturduğu 10 binalık site artık yok) .Bölgeden dışarı doğru ciddi bir kaçış var...Elbistan merkezli deprem Suriye de bile yıkıma neden olmuş...İskenderunda M.Kemal adı bilinen bölge aynı elbistan gibi yerle bir olmuş.Elbistan Malatya 45 dak mesafede Pazarcık depreminde yıkılan Malatya ,Diyarbakır Elbistan depremi ile tekrar yıkılmış...

Bölge çok geniş binlerce bina yıkıldı veya hasar gördü , Kış şartlarını da göz önüne alırsak Bölgenin toparlanması bayağı uzun zaman alacaktır...

Bölge halkına geçmiş olsun...
    Size de Milletimize de geçmiş olsun. Allah hepsine kolaylık versin.

2. Geçmiş olsun demekten başka şu an için bir şey elimizden gelmiyor, mevsim koşulları maalesef problemi çok büyütüyor. Sözün bittiği bir noktadayız.

flash haberde yağmalama olaylarının başladığını gösterdi...

4.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    bu bir şey değil, batıdaki şehirlerden kan kokusu alan eşkiyalar daha sahaya inecek hem de binlercesiyle..

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Ben Gölcük depreminde hem yakınlarımıza yardım etmek hemde bölgede göçük altında kalanlara yardımcı olmak için gitmiştim..3-4 gün sonra bölgenin sakinleştiğini öğrenen ne kadar yağmacı hırsız var hepsi enkazlarda değerli şeyleri topluyorlardı.Sayıları az da olsa r çapulcular bölgeye gelmişti.Ağırlıkta çingene diye tabir edilen insanlardı...

Şimdi dünyanın dört bir yanından çapulcu ülkeye dolmuş bırakıp gidilen evlerin soyulması yağmalanması kadar normal bir şey olamaz herhalde....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben Gölcük depreminde hem yakınlarımıza yardım etmek hemde bölgede göçük altında kalanlara yardımcı olmak için gitmiştim..3-4 gün sonra bölgenin sakinleştiğini öğrenen ne kadar yağmacı hırsız var hepsi enkazlarda değerli şeyleri topluyorlardı.Sayıları az da olsa r çapulcular bölgeye gelmişti.Ağırlıkta çingene diye tabir edilen insanlardı...

Şimdi dünyanın dört bir yanından çapulcu ülkeye dolmuş bırakıp gidilen evlerin soyulması yağmalanması kadar normal bir şey olamaz herhalde....
    hataydakilerin tipine bakın çoğu ya çingene ya suriyeli en kısa tespit edilip hepsi gereken cezayı almalı ve bu ülkeden yollanmalı.
    bir halt olacağı yok.

Bizim insanlarda çok şerefli değil...Bölgeden çıkmaya çalışan akrabalardan gelen bilgi benzinciler sadece nakit istiyor adam döviz bile almıyormuş..Kredi kartı falan hikaye olmuş Benzincilerde benzin mazot ya kalmamış ya da adamlar nakit tl ile satıyorlar...

Marketlerde ciddi yağma varmış..

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bizim insanlarda çok şerefli değil...Bölgeden çıkmaya çalışan akrabalardan gelen bilgi benzinciler sadece nakit istiyor adam döviz bile almıyormuş..Kredi kartı falan hikaye olmuş Benzincilerde benzin mazot ya kalmamış ya da adamlar nakit tl ile satıyorlar...

Marketlerde ciddi yağma varmış..
    Yollar hava şartları akaryakıt ihtiyacını gerektirir. Bu konuda ivedilikle tedarik giderilmeli.

Sayfa 941/993 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •