Sayfa 35/1002 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. devlet bu ülkede 100 senedir hep en güçlü olmuştur, her deprem döneminde basının eleştiri özgürlü de vardır şu an eleştirme günler değil bu açık , ZAMAN DARALIYOR ilk 72 saat ve ilk 5-6 gün can pazarı var depremi enine boyuna riskleri şartları 10-15 gün sonra konuluruz olabilir neticede siyasileri sevmiyoruz, sevmiyorum, görevlerini hakkıyla yaptıklarını düşünmüyorum, yazınca vatan haini misin denmesinden bıkan bir insanım ..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Devletimiz güçsüz değil sadece derli toplu ehil ellerde yönetim yok. Habertürk izle Hatay en az yarısı yok 36 saattir devlet yok. Burada partizanlık yapıliyor yoksa Devletler küçük olmaz devleti küçültenler şahıslardir
    Ben Hatay da okudum.....Ayırım yok güzel kardeşim....öncen desen tamam var derdim..... Ama şimdi yok öyle bir şey.....hele böyle zamanlarda zor bir coğrafyası var Hatayın.....Hatayda yollar allak bulak olmuş yollar....orayı bilmeyenler yazıyor.....

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar devleti güşsüz gösterecek haberlere itibar etmeyelim....Bu haberleri yaymayalım.....Bu günler milletçe birbirimize güç verme zamanı.. Dayanışma zamanı.......Depremden etkilenen kardeşlerimize yardım etme zamanı ....tartışırsak zayıflar düşmana yem oluruz.....

YAZIKLAR OLSUN TOPUNUZA

anlayacağın kısmını bıraktım
    gerisini sildim
    Son düzenleme : ayhan53; 07-02-2023 saat: 14:31.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Valilikler gönüllü olarak memurları alıyor....bunun için bizim Tokat ta form dolduruyorsunuz bölümü seçip hemen alıyorlar.....
    Tskler bakıyorum simdi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by tokatyıldızı470 Yazıyı Oku
    ben hatay da okudum.....ayırım yok güzel kardeşim....öncen desen tamam var derdim..... Ama şimdi yok öyle bir şey.....hele böyle zamanlarda zor bir coğrafyası var hatayın.....hatayda yollar allak bulak olmuş yollar....orayı bilmeyenler yazıyor.....

hatay ova ova
    aşamıyorsan uçakla gidersin diyecem ama
    baharda su basan bataklığa havaalanı yaptılar kimseyi dinlemediler
    o kadar dendi orası bataklık orada pist olmaz bide deprem oldu havaalanı devre dışı
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Zannedersem su yikimla oluşan ekonomik sosyal ve psikolojik kayıp maliyeti ile herhalde memlekette riskli yapı kalmazdı ve ceset torbasına ihtiyaç ta olmazdı. Bu kadercilik, açgözlülük, bilime düşmanlıkla dünyanın en güzel ülkesinde şu durumu yaşatanların ben taaa ....

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Amerika bu ülkeyi iğdiş etti....ne dediğimi anlamak için...100 yıl önce cumhuriyeti kuran insanlara bakın inceleyin...

Eğitim...öğretim....giyim kuşam kültür zenginliklerine bakın....

Aradan yüz yıl geçmiş...bu ülkeyi yöneten insana bakın....aradaki farka bakın....şaka değil bu ülkeyi imamhatipliler yönetiyor...

ülkenin ikinci adamı konuşuyor....bir kaç saat önce....adama bakıyorum kahvaltıdan kalkmış ülkeye sesleniyor....

Ne kendine saygısı var nede topluma....

Bu ülke 3. lige ddüştü kimsenin haberi yok....

Orta doğuya hoşgeldin TÜRKİYE....!!!!!!!

Sonunda ait olduğun topraklara...ait olduğun lige döndün....!!!!!!!!!!!!

Bu ülke ...solcu değerlerini vatanseverlerini katletti...

Bu ülke bitti....!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. İnsan kaynağın var, ekipman kaynağın var sadece envanter kaynağı tutacaksın ve devamlı güncelleyeceksin. Yani kimde hangi alet var kimler gönüllü, kimler resmi çalışan ad soyad, telefon, alet edavatlar nerede hangi firmada tak tak yazacaksın.. hop deprem mi oldu ona yakın illerde asker, polis, bireyler, eskavator, kırıcı delici, karavan, konteyner, sahra hastanesi bunları getirecek araclar tak tak organize edeceksin. Bilgisayara envanter gireceksin arkadaş. Kafası kesik tavuk gibi koşturmayacaksın. Yani organizasyon kafası olacak. Neymiş devletimizi güçsüz gostermeyelimmis. Yatacak yeriniz yok hacı hoca kafasi... sizin yüzünüzden hep kuzgun leşe geliyor. Ben taaaa ......
    Öncesinde bu evler, yollar yıkılmayacak hale getirirsen sistemini öyle devasa envantere de gerek yoktur.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hatay ova ova
    aşamıyorsan uçakla gidersin diyecem ama
    baharda su basan bataklığa havaalanı yaptılar kimseyi dinlemediler
    o kadar dendi orası bataklık orada pist olmaz bide deprem oldu havaalanı devre dışı

Bu kafa anlamaz Ayhan....kendini zorlama.....kilitli beyin bunlar....sorgulamağa korkar...düşünemez.......düşünmeye korkar.....!!!!!!!!!!!!

Sayfa 35/1002 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •