Sayfa 954/993 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borsa kapatılmış...

Borsa İstanbul Kapatıldıhttps://www.youtube.com/watch?v=Z99YsJFGGMo
    bence yapılan hiç iyi değil. alan alsın satan satsın piyasa dengeye ulaşsın . bu dolarda ve faizde müdahalenin sonuçları ortada.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    En acı olan yıkılmış binaların yanında duran çekim yapan insanlar var ama o binalarda kalan belki 3 , 5 saati kalmış insanları düşününce gerçekten rahatsız olmamak elde değil. Orada nasıl rahat çekim yapılır , bence idrak edemiyor bizim millet, idraksiz, ancak kendi başına, akrabasına olunca anlar.
    gerçek gazetecilerden bahsediyorum . senin haber alma hakkını savunduğu , gerçekleri görme hakkını savunduğu için orada . inan basın olmasa olaylar çok farklı olur . bunu sıcak kolduğunda oturup sallayan birisi olarak yazmıyorum eskiden savaş fotoğrafçısıydım.şimdi maaşlı işte çalışıyorum. cidden zor iştir yıpratır insanı . ama bizde %99 şovmen olduğu için. gelir enkaza kurar kamerasını şovunu yapar çeker gider .

Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku
    ister acı ister tatlı konuşsun . adam fox haberde 7 deprem olsa da 6 lı masaya oy yok dedi mi? dedi . bitti ! o zaman oyuna devam.
    Biz üzerimize düşen insanlık görevini yerine getirelim...Si....et o şerefli aile çocuklarını....

3 gün tv seyrettim sadece diyarbakır bağlarda 1 apartman ile maraşta birkaç apartman hariç göçük altındakilere ulaşım haberi göremedim...Elbistana bu gün özel yardım ekipleri girmiş...Dün öğlenden sonra 15-20 kişilik bir afad ekibi girmiş ama şehirde min 300 bina yerle bir olmuş...20 kişi kimi kurtaracak!!!! Pazarcık ve elbistanın abartısız %70 yıkılmış kalanlar ise hasarlı....

Algı ile yönetilecek bir durum değil...Adıyamanda halk valiliği bastığına dair videolar vardı....

5.  Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku
    trakyalıyım. çevrem yerlisi ve köylü hepsi. tarımla uğraşıyorlar . ciddi paralar dönüyor ve zenginler . adana dan haberim var akrabalardan dolayı . tarımla uğraşan kim varsa ihya oldu . yiyecek krizi falan zaten hikaye . öyle bir şey olmayacak ,o goygoyu bi bırakalım.
    tarımdan zarar edildiği de yalan . bu kadar açık ve net konuşuyorum . süt aldığım adam oğlunu özel okula gönderiyor ee bu adam hayvancı işte maden zarar ediyor nasıl oluyor ? ben maaşlı çalışanım nasıl geçineceğimi düşünüyorum . 10 bin maaşım 5bin kiram var . 1000 tl doğalgaz geldi .
    10 bin maaşa göre bayağı bilginiz var her konuda, borsada açık kalsın diyorsunuz yani panikle millet cebini boşaltsın biz de alalım gibi, sen ne ayaksın birader

Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku
    trakyalıyım. çevrem yerlisi ve köylü hepsi. Tarımla uğraşıyorlar . Ciddi paralar dönüyor ve zenginler . Adana dan haberim var akrabalardan dolayı . Tarımla uğraşan kim varsa ihya oldu . Yiyecek krizi falan zaten hikaye . öyle bir şey olmayacak ,o goygoyu bi bırakalım.
    Tarımdan zarar edildiği de yalan . Bu kadar açık ve net konuşuyorum . Süt aldığım adam oğlunu özel okula gönderiyor ee bu adam hayvancı işte maden zarar ediyor nasıl oluyor ? Ben maaşlı çalışanım nasıl geçineceğimi düşünüyorum . 10 bin maaşım 5bin kiram var . 1000 tl doğalgaz geldi .
    ******** gidiniz lütfen
    saygılar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by parmenidesxenophanes Yazıyı Oku
    adam fox haberde 7 deprem olsa da 6 lı masaya oy yok dedi mi? dedi . bitti ! o zaman oyuna devam.
    https://youtu.be/hbhZp4eMEBA

8. Eğer deprem de kayıp sayısı 20 bini geçerse birilerinin kellesi gider

Sayfa 954/993 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •