Sayfa 50/662 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 393 - 400 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Her zarar edene karsi bir kar eden mutlaka vardir
    bence her zarar eden 100 kişiye karşı 1 kişi kar ediyordur/etmiştir, ortalama 100 ky zarar ederken 1 by kar ediyordur, 1 e 1 olması mümkün değil, şartlar eşit değil ki, Halka arz larda bile kuruma parasını ödeyen by sıranın başına geçerek ilk günlerde dökülen malları kapmaktadır, ky ancak milyon lotlar satıldığında mal alabilmektedir, o zaman da geçmiş olsun!

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    0.9 F/K'dan islem gorur artik. Kagit 9. Yuh be.
    Yapılması gereken tek bir şey var ve o da SPK'nın şirketlerin kendi hisselerini geri almalarını tamamen serbest bırakmasıdır. Hisse geri alımlarına uygulanan kısıtlamaların hepsi kaldırılmalıdır. Uzakdoğuda Tayland'da başlayıp tüm dünyaya yayılan 1997 krizinde Hong Kong borsası tam anlamıyla çökerken oranın SPK'sı böyle bir karar almış ve ek okarak devlet fonlarını borsadan alım yapma yönünde mobilze etmişti. %50 düşmüş olan Hong Kong borsası bu karar akabinde tavan tavan gitmişti.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

3. Hong Kong borsası yaklaşık 5 trilyon dolar değerinde olup BİST'in yaklaşık 20 katı büyüklüğündedir.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

4. 1 fk hiç bu kadar yakın olmadık ne 2000 çöküşünde ne 1994 ne 2008 senesi çöküşünde ben o tarihlerde 1 milyar dolar altı karlara karşın 3-4 dolar fiyatın 1 dolar altı geldiğini de anımsamam ytd .( 2008 krizde 60 cent dip bölgeyi iğnelemiş borsa 180 dolarda )

Deprem değil akılsızlığı panikçiliği fiyatlıyor bankalar illa ayrışacaklar önce bunlar temettü beklentisinden erken banka hareketi ve dönüş tavanı xbank ile olabilir , belli olmaz , yabancılar bu bist 100 —- 220 dolardan almaz ise xbankı hangi kuyudan bedava mı ? nerden alacaklar meraktayım Ytd . Teknik 8,80 dese de oralara gelmeden spk kararlarıyla geri alım ve temettü teşvikleri .. tavan serilerine gireriz umarım olur ytd gerçek Yatırımcı ve depremzede ky kısa, orta uzun vade de çok mağdur oldu depreme kaynak sağlamak amaç ise borsa geliri artan çoğunluk ve şirketlerden alınacak bu para…

Her gün kalpler sızlıyor insanlar çocuklar masumlar ölüyor bu bilim dışı zihniyet de değişmeden hep kopyala yapıştır , deprem mesajları ile geçiştiriliyor acılarımız ..

Borsa çökerse deprem yaralarını imf ab ABD den yalvararak yalvara 50 milyar dolar 100 milyar dolar aman dileyerek mi toplayacağız borsa x2 yaparsa deprem zararları kolayca fonlanır bunu anlamak gerek , hayali devletler Türkiye’ye kredi açmayacağına göre bu para borsa kaynaklı ralli ve temettülerle toplanabilir vergilenebilir ytd bu da benim tezim 99 senesinde de deprem vergileri borsa rallisi ile dengelenmişti düşüncesindeyim .

5. Konuşmayayım diyorum olmuyor. Keşke BESİM i düşündüğünüz kadar depremzede yatırımcıyı ve yatırımcıyı da düşünseydiniz keşke.

Bu 3 günü iptal edin. Edemiyorsanız bu işten nemalananlara çarpı 3 ceza kesin onu da önce depremzede yatırımcıların teminatları için kullanın kalanı da depremzedelere bağışlayın. Ya gerçekten nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsanız artık bir silkinin ve kendinize gelin gerçekten.

Ve her ne oldu ise Sadece Salı ve bugünü bile iptal edilebilseler bu iş toparlanır. Çünkü ne döndü ise salı günü döndü piyasada.

Sizin işiniz zor durumda olan yatırımcılara marjin call yapılmasını seyretmek değil.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 08-02-2023 saat: 15:51.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Bankaların çekirdek sermaye yeterliliğine göre %10 İla 15 oranında temettü dağıtmasına izin verilecek -Kaynaklar/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Besim nedir abi

besim tibuk anlaşıldı ok kardeş ŞU TEMETTÜ kararı da içime doğdu galiba umarım resmileşir piyasa bu temettüyü şubat sonuna bekleyecek durumda değildi .!!

depremzede insanlar sokakta 3 gün kaldım, yattım diyorlar, enkaz altından çıktım hastanedeyim diyerek çaresizce 2-3 gün aracı kurumları arayamadılar paralarını nakte bile dönemediler bu düzene karşı haksızlıklara karşı %10-15 temettü kararı ilaç olacaktır .

artık 1 fk gelsin de GÖRELİM ...deprem oldu temettü yalan oldu spekülasyonu balon gibi patladı iyi oldu , palaya kapak olsun ...ahlaksızca sattılar bankaları yazıklar olsun

borsada dönecek öncelikle maddi anlamda hayati sorunlar yaşayan deprem bölgemizdeki mağdur vatandaşlarımız yatırımcılarımız kayıplarını en kısa sürede umarım geri alacaklar, vefat edenler kaybedilen canlar geri gelmese de hayatlarına bir nefes daha dinç tutunabilecekler, zararları umarım en kısa sürede ky olarak kapanacak , bu iş için bile bddk doğru olanı yapmıştır, açıklama resmileşirse iyi olur, kaynak şart !
    Son düzenleme : Deniz Ali; 08-02-2023 saat: 16:01.

8. (Yenileme)BDDK:"Değerlendirmeler neticesinde, kar dağıtım taleplerinin ihtiyatlılık ilkesi ve başta sermaye yeterlilik oranı olmak üzere bankaların özel durumları dikkate alınarak değerlendirilebileceği sonucuna varılmıştır

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların olası kar dağıtım taleplerinin, ihtiyatlılık ilkesi ve başta sermaye yeterlilik oranı olmak üzere özel durumları dikkate alarak değerlendirilebileceğini bildirdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, BDDK, bankaların geçen yıl elde ettiği karlar ile 2022 öncesi dağıtım konusu yapılmayan kar ve yedeklerinin dağıtımına ilişkin kuruluş birliklerine bir yazı iletti.

Yazıda, bankaların kar dağıtım talepleriyle ilgili bir değerlendirme yapıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Değerlendirmeler neticesinde, dünya genelinde sürmekte olan ekonomik istikrarsızlık ve durgunluk beklentileri dikkate alındığında bankaların özkaynak yapılarının güçlü tutulmasına yönelik ihtiyatlı politikanın sürdürülmesinin gerektiği sonucuna varılmıştır. Bu çerçevede hissedarlara 2022'de elde edilen karlar ile 2022 öncesi elde edilmekle birlikte dağıtım konusu yapılmayarak özkaynaklar altında tutulan kar ve yedeklerin nakit çıkışına neden olacak şekilde kâr dağıtımına konu edilmemesinin faydalı olacağı; bununla birlikte olası kar dağıtım taleplerinin, ihtiyatlılık ilkesi ve başta sermaye yeterlilik oranı olmak üzere bankaların özel durumları dikkate alınarak değerlendirilebileceği sonucuna varılmıştır."

Kaynak : Anadolu Ajansı

SYR leri de TH açıklayıversin artık.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 50/662 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •