Sayfa 957/993 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Haklısınız

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Verdik yetkiyi gördük etkiyi....
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Adam bu şirketin yönetiminde imiş Altaylı özel olarak sordu, zaten sigorta olayı tüm Türkiye'yi 1şirket sigorta etmiyor pek çok şirket bütün dünyada birbirlerinin risklerini paylaşıyor .

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...du-627543h.htm

AFAD’a bağlı Afetlere Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu’nun İlahiyat Fakültesi mezunu olduğu ve afetlerle ilgili olabilecek bir eğitim almadığı görüldü. Palakoğlu’nun “Gönüllerin Sultanı Es - Seyyid Osman Hulusi Efendi” adlı bir kitabı da var.

bir halt olacağı yok.

4. https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ideyiz-2049413

Marmara’da 1999’da meydana gelen depremin kahramanlarından AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki, başta Kahramanmaraş olmak üzere 10 ili vuran felaket karşısında devletin yeteriz kaldığını vurguladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...tildim-1935922

Nasuh Mahruki sosyal medyadan duyurdu: 'AKUT'tan atıldım'
    AKUT kurucusu Nasuh Mahruki, Disiplin Kurulu ve Yönetim Kurulu kararıyla dernekten atıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Mahruki, "AKUT’tan, AKUT’un büyük harf yazılması gerektiğini bile bilmeyen birinden gelen bir e-posta ile atıldığımı öğrendim" dedi.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Allah Allah alanı değil ama. Nasıl gelmiş bu mevkilere.

6.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    bence bu reasürans olayı yanlış aktarılmış olabilir...bence reasürans işini direkt TC Hazinesi üstlenmişti...umarım profun dediği doğrudur...

yurt dığında öyle babayiğit bir reasürans şirketi yok , tüm Türkiyenin deprem riskini üstlensin...

hem verilecek para ile acaba depremzede ne yapabilir ,konutun yeniden inşaat maliyetinin yüzde kaçını karşılayabilir ?

Deprem sigortası evin ne kadarını karşılar?
    Ama örnek verecek olursak, 700 bin liraya alınan bir evin 200-300 bini arsaya sayılır, kalan 400-500 bin lira ise evin değeridir. DASK evin değeri olan paranın yaklaşık olarak 3'te birini öder. Yani 700 bin liralık bir eve DASK 250 bin lira gibi bir ödeme yapar diyebiliriz.

8 Ara 2022
    Dask yaptırırken kaç kişi evinin değerini güncelledi zaten 1 milyonluk ev sigorta düşük gösterilsin diye 200 binden veya asgariden sigortalatılıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Allah Allah alanı değil ama. Nasıl gelmiş bu mevkilere.
    Bende çok şaşırdım ama nasip işte arada gözden kaçabilir yoksa liyakat önemli ülkemizde. Art niyet olduğunu sanmam diyanet kader afet yakın kavramlar oradan afad ilişki var yani.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    AFAD, kimliklendirme yapılamayan cenazelerin 24 saat sonra defnedileceğini açıkladı.

kaç ölüm var asla bilinemeyecek...
    Eğer cenazelerin sahibi çıkamıyorsa çıkmasıda zor tanıyan kişilerde vefat etti ise ve de uzak bir akrabanın 24 saat içinde ulaşmasıda zor olduğuna göre yapılabilecek işlemler.
    -Cenazenin fotoğraf kaydını kesin alıp defin yerinide kesin kayıt altına alıp burayı da fotoğraflamak.
    -Bugünkü şartlarda çok zor ama olabilir ise Parmak izi ve DNA kaydını bile almak.
    İnşAllah toplu bir defin yapılmaz.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 957/993 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •