Sayfa 143/1002 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Napcaklar o parayla hissemi alacaklar o adamlar para verse bile denetler ne yaptiniz diye. Onun icin alamazlar

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

amin abi bizim siginacak bir damimiz var en azindan rabbim disarda yatanlara kokaylik versin bixim sitede 14 kat vift daire 28 erden 6 blok vsr168 daire ve sadece 3 daire icerde jalma cesareti var 165 i yaylada yazlukda koyde arabadinda cadirda misafirhanede kimse girmiyor 3 aile haric biri benim kapi komsum

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi bu baslikdaki 4 5 arkadas ile surekli irtibat halindeyim ama ozetle iyiyiz korkudan eve giremiyiruz 2.buyuk depreme evde pc basinda foruma yazarken yakalandim ilkinden sonra cesaretim vardi ama artik cesaret kalmadi
    geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Borsayi kapamak cozum degil.. acilinca yine taban olur. Cunku iyice satici birikecek 5 gun. Ve cok alici olmaz kimse bu sartlarda..

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

amin dostum saolunuz varolunuz

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    adanada tarladan yaziyorum .bizim kendimizde saglik yonunden zarar yok ama tanidik vefat edenler var.biz iyiyiz.psikolojik tahribat yuksek yalniz
    Çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun. Maddi manevi yapabileceğim bir şey olursa lütfen yazın. Benim de yakınlarım var vefat eden, şu an hala enkaz altında olanlar dahi. Şu an hayatta olduğumuz için şükredebilmek bile büyük lütuf. Umarım psikolojik boyutunu da uzun olmayan bir süre içerisinde atlatabilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
    Ad soyadına göre tanıdıklarınızın hangi hastanede olduklarını sorgulatacağınız bir web site yayınladı. Kayıtları varsa tanıdıklarınızın hastane kaydını bulabiliyorsunuz, lütfen olabildiğince yayalım.
    http://pra.4lphasoftware.com
    Bear_Bull
    @BearBull26

Alıntı Originally Posted by Yavuzadana0101 Yazıyı Oku
    Aslında şiddetli hissedilen bölge değil,Adana nispeten daha az. kardeş sen üstüne alınma ama lafım bazı çok bilmiş sözde Prof olanlara gecenin 4ünde öyle bir sallandıkki aklımızın yerinde olduğuna şükrediyoruz. Twitter kapalı diye burada yazıyoruz kapatan zihniyetin sayılı günleri kaldı
    bende adanayim su an .adim benimde yavuz.hayal park civarinda ikamet

Sayfa 143/1002 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •