Napcaklar o parayla hissemi alacaklaro adamlar para verse bile denetler ne yaptiniz diye. Onun icin alamazlar
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Napcaklar o parayla hissemi alacaklaro adamlar para verse bile denetler ne yaptiniz diye. Onun icin alamazlar
amin abi bizim siginacak bir damimiz var en azindan rabbim disarda yatanlara kokaylik versin bixim sitede 14 kat vift daire 28 erden 6 blok vsr168 daire ve sadece 3 daire icerde jalma cesareti var 165 i yaylada yazlukda koyde arabadinda cadirda misafirhanede kimse girmiyor 3 aile haric biri benim kapi komsum
Borsayi kapamak cozum degil.. acilinca yine taban olur. Cunku iyice satici birikecek 5 gun. Ve cok alici olmaz kimse bu sartlarda..
amin dostum saolunuz varolunuz
Çok geçmiþ olsun, allah yardýmcýnýz olsun. Maddi manevi yapabileceðim bir þey olursa lütfen yazýn. Benim de yakýnlarým var vefat eden, þu an hala enkaz altýnda olanlar dahi. Þu an hayatta olduðumuz için þükredebilmek bile büyük lütuf. Umarým psikolojik boyutunu da uzun olmayan bir süre içerisinde atlatabilirsiniz.
Ad soyadýna göre tanýdýklarýnýzýn hangi hastanede olduklarýný sorgulatacaðýnýz bir web site yayýnladý. Kayýtlarý varsa tanýdýklarýnýzýn hastane kaydýný bulabiliyorsunuz, lütfen olabildiðince yayalým.
http://pra.4lphasoftware.com
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri