Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yahu yapma Ali başkesen....dünya tarihinde az görülen depremlerden.....hangi devlet olursa olsun altından kalkamaz....kimse bana insanlık dersi vermezsin....binalar YIKILIYOR VE SEN O ANDA ACİZ KALIYORSUN....Aynı anda 10 il ve binlerce ilçe ve köy .....Gerçeği görmek lazım....Afad gibi devasa bir kurum bile altından kalkamaz.....onun yanında gönüllüler....onun yanında her kurumun kurtarma ekibi var.....buna rağmen böyle bir afette yıkılan binalarda insanları kurtar kolay değil....
    siz yokmusunuz siz biatçılar...Allah sizi bildiği gibi yapsın...

uyanmaniz için ille sevdiklerinizle mi sınanmaniz lazım???? ne zaman yeter diyeceksiz???? hangi noktada sabrınız taşacak???? taş olsa çatlar yemin ediyorum sizde çizik yok...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İç Anadolu’da deprem açısından en güvenli iller olan, Konya, Karaman, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Yozgat gibi illere sanayiyi ve nüfusu kanalize etmeye yönelik planlama yapılmalı.
    haritaya bakınca ciddi ciddi mersine göz koymaya başladım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ankara DA GÜVENİLİR YERLERDEN sayılır.Haritada kuzeyi biraz riskli gibi ama merkezinde sorun yok gibi..Hele Tepelik-dağlık yerden alınırsa daha iyi..zaten ANKARA-MERKEZ hep dağ-tepe...Ama merkez olmayan ilçelerde özellikle kuzeyde sıkıntı olabilir.

Dün bir arkadaş yazmıştı...ASIL ÖNEMLİ OLAN ZEMİNMİŞ.DAĞLIK OLMASI ÖNEMLİ diye..Gözlemlerime bakınca çok haklı olduğunu düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    haritaya bakınca ciddi ciddi mersine göz koymaya başladım...
    Herkes gider Mersin’e … diye boşuna dememişler demek ki.
    Vardır bir bildikleri belki de.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şimdi bu arkadaş geçmişte(4 sene önce) yaşadığımız ama DÜNYA GÖRÜŞÜMÜZN FARKLI olmasından kaynaklanan bir olaydan kaynaklanan bir durummdan dolayI ,bu şekilde araya girmesine cevap versem ...YANİ TAŞ ATANA TAŞ ATSAM...HAKSIZ MIYIM?

bURASI EKONIMİ FORUMU..borsa çakılırken tek yorum yapma..ancak kimsenin işine yaramayan 1 daklık sistem görüntüsünü ver....

sonra durumdan vazife çıkararak laf at...Bu mu senin fazilet anlayışın...

GRAFİKLERLE-ANALİZLERLE EN TEPEDE okadar kişiyi etkiledim ki(hisse almamaları için..) gelen dualar var..
    4 sene önce viop sayfasında yazı yazmadım. Beni kimle karıştırdın bilmiyorum ama yine herşeyi bilirim havasındasın.

Samimi olarak söylüyorum, ciddi davranış problemlerin var. Ego problemin ise incelemesi gereken bir konu.

Samimi olarak söylüyorum (inanıp inanmamak sana kalmış), bir uzman ile görüşmen lazım. Benim düşmanım değilsin, seni hiç görmedim, tanımıyorum. Ancak insanlara yaklaşımın, davranışın problemli. Doğru bir uzman ile çözülebilecek şeyler bunlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben sile agvaliyim.akilliyim .adana ya kactim.istanbul depreminden sonra 2 tane de 7 ustu burda gorduk etti 3.
    naparsaniz yapin benim oldugum yere kacmayiniz.
    akilliymisim ama yarim akilli.

not yazim tarzima bakmayiniz.cok yuk var dostum.aklet uzeri kazak var 3 gundur gomleksiz geziyom.usutmusum ama kafayibelkide
    Depremin seninle ilgisi yok....Allah hepimize sabır versin.....Kolay değil....onlar şimdi öldü bizde arkalarından zamanı gelince gidecez....kaçınılmaz son....Parası olan gider 1 veya iki katlı ev alır....ama bu kapilalist baronlar hepimizi aprtmanlara topladı....paket olarak insanları 10 katlı 20 katlı tabutlara koydular.....Anlayacağınız dostlar biri bizi bu apartmanlara mahkum etti tek katlı evleri çok katlı evlere çevirdiler.....

iktidar son 10 senedir

sadece günü kurtarma derdinde. sadece bir günü.

açın şu twitteri arkadaş.. yarım edecek olanda edemiyor. adam tırı getirmiş nereye bırakacam diye soruyor yardımı. şehrin içine girilmiyor bilmediği yer yol zaten binalar yolları kapamış göçmüş.

göçük altındakiler telefon zaten çekmediği için internetten konum atabiliyor çektiği anda.
    ve sen onları ölüme terk ettin.

insanlık suçu bu. suç bu.

açın şu twitteri

yok biliyom abi.
    ama olurda tedirginlikden dolayi ikamet degistirecekseniz iyi arastiriniz. bize lisede ortaokukda taseli platosu saglam fikan denmisdi ama gecenlerde bir uzman antalya mersin vs bisiker dedi. ev saglam olacak zemin etudu olacak bilime aykiri ev yapilmayacak dun komsumla gorustum altimdaki evden esya alnaya gelmis.celik kafesli yatak alacakmis.cocugu ben o eve girmem diye haykiriyomus ev bahsi gecince

istan ul depreminden sonra komsumuz hemen samsuna tasindi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •