Karax ben inananlara hayret etmiyorum insanın psikolojisini anlayabilmek lazım
Dedim ya ineğe tapana da başım gözüm üstünde yeri var.
Olayı kabullenmek bambaşka birşey.
Sen ineğe tapana da hayret ediyorsun hemde bir inanan olarak bence
Karax ben inananlara hayret etmiyorum insanın psikolojisini anlayabilmek lazım
Dedim ya ineğe tapana da başım gözüm üstünde yeri var.
Olayı kabullenmek bambaşka birşey.
Sen ineğe tapana da hayret ediyorsun hemde bir inanan olarak bence
iman koşulsuz şartsız inanmayı emreder. İman edene saygı duyuyorum. İman etmeyenede saygı duyuyorum. Benim için thora inanan ile yehovaya inan yada Allah'a inanan yada ineğe inanan aynı. Hepsine saygım var bana birşeyi dayatmadiklari müddetçe. İman kavramı soyuttur. Yaradicinin varlığı, cennet cehennem kavramı , melek kavramı veya çoklu tanrılar kavramı semavi dinlerde meleklere karşı gelir) kısacası dostum bazı şeylere sadece inanırsın kendini güvende hissetmek için yada yapılan haksizliklarin bir bedeli olsun istersin ve inanırsın. Çünkü çoğu büyük haksızlık bu dünyada karşılıksiz kalmıştır. Bu cezaları verecek adil herkesten güçlü birini arama isteğidir.
Ulaştırma bakanı sizce ne yapmış bakın isterseniz ......!
https://twitter.com/ulkucubaskent/st...2xmLH6pi11CMdg
Aynen inanmak işte bu..
Emeklerinin karşılık bulacağına.. o kabilede yaşayan elinde okla ava çıkan insan bile doğa ana bana nasibimi verecektir inancı ile yola çıkıyor . Veya bahsettiğiniz yüce adalet . Bu gibi inançlar hayatın içinde hep var. Bu sebepten ve daha fazlası için uzatmayim inananilan herşeye saygı duymak gerekir.
Bu tür inançlar bende de var.
Ancak tanrı ile birey iç dünya ile tanrı bunları içte hissetmek dini anlamda bunlar bende Yok.
https://twitter.com/balina_avcisi/st...ymU5hHEcbEmASA
Seni bulurum diyen ******** çocuğu
Halka canını malını koruma icin mukavemet yetkisi verildi.
Bu ********ler dua etsinler güvenlik güçlerinde olduklarına...
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
sayın emlak inanca tabii saygı duyulur lakin bir din daha başlangıçta
hak dini budur, en son ve en mükemmel benim derse, yaradıcı diğer dinleri
yaratırken kendinde değildi, mükemmelliği bize bahşetti deyip ayetlerinde
yahudilere aşağılık maymun olun, hristiyanlarla sakın arkadaşlık etmeyin derse düşünürsün..
Eger izlemediyseniz battlestar galactica diye bir diziyi izlemenizi öneririm..kısaca özetleyeyim, dizi zaten çok güzel bana göre ama bahsettiginiz konuyla ilgili dizinin ilerleyen bölümlerinde çok ilginizi çekecek şeyler gelişiyor..uzak galaksilerde kaybolmuş bir insan ırkının kendi kutsal kitaplarında the earth yani dünya denilen bir gezegenin oldugundan bahsedilir(bizdeki cennet inanışı benzeri) ve çaresiz kalan kaybolmuş toplumun o mite inanarak nasıl dayandıgını anlatılıyor..bilimkurgu felsefe ve teoloji yi bence aksiyonla birleştirmiş efsane bir dizidir.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri