Sayfa 976/993 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Bir cadir 575 cad.

Bir is insani, tamami kendi imkanlariyla 8.000 cadir alip, TIR'la bolgeye goturmus.

Dagitim noktasinda durdurmuslar, sen dagitamazsin, AFAD dagitacak.

Tamam da kardesim, AFAD'in boyle bir organizasyonu yok.

Beklieyecek..! demisler.

Yani ya AKP yapacak, ya da yapilmayacak.

Kafa bu.

2. Hatay da yıkılmayan tek ilçe: Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu bir bir anlattı.

Hatay ı enkaz yığınına çeviren depremlerde Erzin de tek bina yıkılmadı. CHP li Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, nedenine ilişkin Senden başka doğru adam yok mu diyenler oldu ama kaçak yapıya izin vermedik. diye konuştu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Emekliler müjde! 2023 te yapılan ilk zammın ardından ikinci zam mı geliyor? En düşük emekli maaşı asgari ücret kadar mı olacak? İntibak zammı gelecek mi? İşte emeklilerin yüzünü güldürecek detaylar...

https://www.karar.com/hayat-haberler...ek-zam-1727486

Zamaninda dedik, SSK ve Bagkur emekli maasi asgari ucret seviyesinde olmali diye.

Verdikleri %30 emekli zammi, hic dusunemedikleri olcude oy kaybetmelerine neden oldu.

Simdi toparlamaya calisiyorlar, bir de kurnazlik yapiyorlar,adina intibak dedikleri, 2000 sonrasi emekli maaslarinda gorulen azalisi bu arada telafi etmek istiyorlar. Secimlerde, emeklinin intibaklarini da verdik demek icin.

Aklin yolu bir olmasina bir de, bunlarda aklin kirintisi yok. Algi yaratmakla devlet yonetilir saniyorlar, sen istedigin kadar enflasyon oranini TUIK'in rakaminda tut, vatandas gida harcamasi yaparken gormuyor mu domatesin, patatesin, soganin fiyatini.

Cekilip gidin.

Gidin ki vatandas nefes alsin.
    Bu kadar hüzünlü ve acı bir günde bu konuda konuşmak doğru değil .Çevremde herkesin maddi manevi ciddi kayıpları var.Ama haberlere çıkmış ise bizde bir iki laf edelim.

Depremzedelere açıklanan kira yardımı kadar SSK ve Bağkur emeklisine maaş veren bir iktidarın aynaya bakıp bu insanlar ne yaptı da ben bunlara Maaş adı altında Kira Yardımı yapıyorum demesini bekliyorum...

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir cadir 575 cad.

Bir is insani, tamami kendi imkanlariyla 8.000 cadir alip, TIR'la bolgeye goturmus.

Dagitim noktasinda durdurmuslar, sen dagitamazsin, AFAD dagitacak.

Tamam da kardesim, AFAD'in boyle bir organizasyonu yok.

Beklieyecek..! demisler.

Yani ya AKP yapacak, ya da yapilmayacak.

Kafa bu.
    uzerine AFAD yazacaklar ki goren devlet burda desin. tek bir oy bile önemli biiliyorlar ne olacağını.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    uzerine AFAD yazacaklar ki goren devlet burda desin. tek bir oy bile önemli biiliyorlar ne olacağını.
    onun için afad'ta bizim orası da sizin sloganlarına sıcak bakmıyorum..

6. Yabancılara satışı durdurun.
    Meral Akşener. Bugün itibarı ile hızlıca alınması gereken önlemleri realist bir gözle açıklamış.
    https://www.youtube.com/watch?v=9cCs4FP7VaM
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Medyayı şu sıralarda konuyu dağıtmak için şu tip haberlerle görebilirsiniz.
    Olağanüstü anlatım tarzı haberler.Mucize,destan,kahraman.
    Birlik,beraberlik.
    Günah keçileri.Şu müteahhit paraları ile kaçar iken yakalandı.
    Benzetme sanatı.Bilmem kaç Atom bombası.
    Drama.

Realist akıl ve öneriler,Vatandaşın isyanı ve eleştireye tahammül edebilme bunlar yasak.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Çok önemli noktalara değinmiş. Umarım hükümet ciddiye alıyordur
     Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Yabancılara satışı durdurun.
    Meral Akşener. Bugün itibarı ile hızlıca alınması gereken önlemleri realist bir gözle açıklamış.
    https://www.youtube.com/watch?v=9cCs4FP7VaM

Sayfa 976/993 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •