Sayfa 254/1002 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. https://twitter.com/haskologlu/statu...CXWlVaHT5EMuEQ

150 saat sonra enkazdan çıkan Emine isimli depremzede "Param yok beni özele götürmeyin." dedi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Akıl doğrusal düşünür
    Hep yukar giden borsa milleti öyle inandırdı ki, tüm ozguvenleriyle fenomenler yukarı dediler.

Serkan ,devil vs.

Adam netaş 44 iken 120 hedef verdi.Netas 24 lerde.Soktas ,14 dedi...7 den 3.5 a geldi..

Bu adamlarin verdiği hisseleri incelerim..Fiyat epey düşünce alacaksın.Netas 44 iken 1 dolar altında, alınır dedim...

Ama kısa zamanda endeksten çok ayrışmış ve tarihi dibinden çok uzak ,ONERILEN SIRKETLERI almamak lazım...
    Son düzenleme : ABKA; 13-02-2023 saat: 14:47.

BUD: Borsada işlemler 6 Şubat’tan itibaren iptal edilmeli, 5 gün daha kapatılmalı

“Güçlü ve sürdürülebilir sermaye piyasaları güçlü bir ekonomik yapı ile ilişkilidir” denilen Borsa Uzmanları Derneği açıklamasında, depremin piyasalardaki etkisini azaltacak 'kriz dönemi' önerileri sıralandı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

4. Amaclari o zaten kendileride zarar etti sali gunu onun icin agliyorlar.. piyasa acilsin ilk satacak onlar...
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bu twitterda goy goy yapan yüksek takipçili kişilerin samimiyetine inanmıyorum.

yarın açılsa ..satmak için sıraya giren ilk kesim bunlar olur.
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Akıl doğrusal düşünür
    Hep yukar giden borsa milleti öyle inandırdı ki, tüm ozguvenleriyle fenomenler yukarı dediler.

Serkan ,devil vs.

Adam netaş 44 iken 120 hedef verdi.Netas 24 lerde.Soktas ,14 dedi...7 den 3.5 a geldi..

Bu adamlarin verdiği hisseleri incelerim..Fiyat epey düşünce alacaksın.Netas 44 iken 1 dolar altında, alınır dedim...

Ama kısa zamanda endeksten çok ayrışmış ve tarihi dibinden çok uzak ,ONERILEN SIRKETLERI almamak lazım...
    Senin yazdığın hisse vardı çok ucuz kaldı diye....sağlık sektöründeydi....neydi ismi?

6. Piyasada cuma gunu short yapan depremzede yokmu sanki hic.. dikkat ettiyseniz bu kisiler hep alim yonunde kalmislar...

7. Adam pazartesi hissesini satmis parasini cekmis. Geri nasil alcan.. bunlarin derdi pazartesi piyasa son 2 saat devre kesecekken toparladi baya coguda malini satmadi dönduk diye.. simdi aglamalari ondan..
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    BUD: Borsada işlemler 6 Şubat�tan itibaren iptal edilmeli, 5 gün daha kapatılmalı

�Güçlü ve sürdürülebilir sermaye piyasaları güçlü bir ekonomik yapı ile ilişkilidir� denilen Borsa Uzmanları Derneği açıklamasında, depremin piyasalardaki etkisini azaltacak 'kriz dönemi' önerileri sıralandı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Angen mi?

Dolar bazlı diplere geldi.Ucuz demedim.Halka açıldıktan sonra operasyon yememiş ve dolar bazlı dibe gelmiş dedim.

Halka acılan ve operasyon yememiş hisse bir zaman sonra genelde toplanıp harekete geçer.

Sayfa 254/1002 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •