Sayfa 889/1312 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Ev çürük diyor,
    ama ev sahibi çıkartacak diye şikayet ediyor.
    Beğenmediği evde ısrrla oturmak isteyen (ama kirayı da çok bulan) klasik kiracı modeli.

Aynısınan bu forumda da var.

En nefret ettiğim kiracı tipidir. Sürekli evi kötüler ama çıkmak istemez. Zam yapmak şöyle dursun, kirada indirim isteyecek kadar yüzsüzdür.

Videodaki kadın da beğenmediği eve vantuz gibi yapışmış. Çıkmak istemiyor. Ama para da vermek istemiyor.
    Kafalar acayip güzel.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2.  Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Istanbul Bahcelievlere ait 2020 yılı Kandilli destekli IBB deprem raporundan alintilardir asagidaki resimler.
    Olasi bir depremde ölü sayısı bana göre iyimser tutulmuş...

Son depremde 2000 öncesi binalarin dağıldığı gerceginden hareketle,istanbul gibi deniz kumunun bolca kullanildigi eski binalarda oturmak artik deli cesaretinden ziyade aptallarin yada fakirlerin işi olacaktir. Hoş 8 10 bin kirayi hangi fakir verebilir oda ayri mesele...
    Bu eski binalara tonlarca para verip almaksa ne bileyim , tanimlayamiyorum artik...
    Herkes seçiminin sonuçlarını yaşar. İyi veya kötü.

2 kez ada bazında inşaat pazarlığı toplantısında bulundum.
    Ben diyorum minimum detaylı ve minimum aidatlı basit bir bina olsun. Adamın biri çıkıyor "sosyal donatıları neler olacak" diyor. Varoşta büyümüş eleman fitness salonu falan istiyor. Ya sabır...
    Öbürü çıkıyor 5 oğlum var 5 daire isterim, beriki çıkıyor şu an 3 odam var, yine 3 oda isterim.
    Sonuçta iş kaldı tabi.
    Hala hepsi çürük evlerindeler.

Allah herkese az çok fırsat sunar. Ama görebilmek ve değerlendirmek herkesin harcı değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Galiba bir tek Tarkan açıklamamış ne yardım yaptığını. Bu şekilde ünlülerin show off amaçlı yapılan yardımları benim midemi bulandırıyor. Vaad edilen yardımlarında çoğunun yapılmadığı daha sonra ortaya çıkıyor.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

5. Bu depreml evinde arabanında aslında yatırım aracı olmaktan çıktığını görmüş olduk...

milyon dolarlık varlıgım var gibi düşünürken bir anda tuzla buz oldu herşey...

yine aracta kaskosu olan bir nebze yırtar ama evde öylemi...

dask küçük bir meblag ödüyormus...

20 dairen var aylık 5,000 kira alıp 100,000 lira ile gül gibi geçinirken...

bir anda hiçbirşeyin kalmıyor...

tamamen sıfırlanan şey yatırım aracı değildir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Arazi alıp tek kat ev yaptırmak lazım diyeceğim ama bu sefer de arazi fiyatlarına bakınca sanki arazi fiyatının içinde ev fiyatı da ekliymiş gibi bir durum var

Yapılmış müstakil evi almak boş arazi alıp ev yaptırmaktan daha ucuza geliyor sanki. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum?

işin moku çıktı ...
    Kadıköyde kiralar duble olmuş...
    depremde apartman yıkılır mı TEST'lerinden istenen para 100.000 tl olmuş...
    paranın bir anlamı çıkmadığının bir göstergesi 2 sene önce 1.000 tl ile başlanan FAST 20.000 tl'ye çıkmış..

emekli maaşlerı hala 5.500 tl- asgari ücretse 8.500 tl ...
    gel de bu hesabın içerisinden çık...

8. herhalde eski tek katlı yapılara dogru gidiş olacak...

bize dayatılan 10 katlı binalar olayı iş bozdu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 889/1312 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •