Sayfa 291/1002 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Var böyle tipler.
    Yükselişte millet 3-5 kat giderken kenarda düşse de alsak diye bekleyip avucunu yalayan.
    Şimdi yine ciğer görmüş gibi.
    Hazmetmek zor tabi ki.
    Kaçan o fırsat bir daha ne zaman gelir Allah bilir.
    abi fırsat da bitmez, böyle kişiler de bitmez. kafaya takacak bir şey yok.

peki bu işler niye böyle? cevabı yok. öyle işte. olur öyle.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    birader biraz daha büyük font kullanır mısın, anlaşılmıyo böyle

tamam nakittesin, borsa düşsün iyice düşsün ucuzdan mal alayım diye umuyordun, pekii niye 10 keredir aynı şeyleri yazıp duruyosun.. ben de nakitte sayılırım, çok az pozisyonum var, düşse işime gelirdi, ama artık neyse o.. destek kararları alınmış ve yarın açılıyor piyasa, hala öyleydi böyleydi diye kocakarı dedikodusu yapmanın bi manası yok.. olana değil, olacağa bakalım

normal şartlarda yarın sert eksi açılıp, sonra toparlamasını beklerdim, ama artık eksi açar mı ondan bile emin olamıyorum.. artı başlarsa alım yapılır mı bilemiyorum, çünkü biraz artıda oyalandıktan sonra yine derin eksiye yuvarlanabilir.. çok belirsiz

yastan dolayi gozler iyi degil, ben yazdiklarinizi iyi secemiyorum.

Aklima yenibir formul geldi.. Sonucta hepimiz kazacanacagiz, Deprem oldugu icin Endekste tum hisselerin sagina fazladan 1 sifir koyulsun, dileyen istedigi gibi cekip harcasin bu kadar tedbirle yatirimcinin kafasinin karistirmanin hali yok.

3. Hisse geri alımında vergide sıfırlanmış.

4. bir klinik vaka daha geldi...

gundinin ters versiyonu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sekizinci gün hala ahbaba para gidiyor. Bahçeli’nin konuşması etkili oldu, millet afad yerine ahbab tercih etti.

6. Hükümet tüm tuşlara basıyor. Herhalde geriye temerrüt faizleri kaldı.

7. cuma kapanış fiyatlarına dönülmesi ve pazartesi salı işlemlerinin iptali artık imkansız. hep söylediğimiz gibi borsayı pazartesi salı açık tutan ve salı günü depo şartını kaldıranlardan hesap sorulmasından başka yapılacak maalesef birşey kalmadı gibi görünüyor.
    cuma kapanış fiyatına dönülsün diyenlerin birçoğu da bunu hızlıca satış butonuna basmak için bekliyordur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 291/1002 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •