yazýlýyor bazýlarý terste kalmýþ da iþlemler iptal edilemez diye neden edilemesin varsa dayanaðý edilir çarþamba dayanak neydiyse deprem pazar gece olduysa ayný dayanakla iptal edilebilir ama edileceðini tahmin etmiyorum bir ayý olarak edilmemesi iþime gelir ayný zamanda ama þimdi kazanç zarar hesaplanacak zaman deðil bu kadar acý içinde paranýn hiçbir önemi yok millaetimizin baþý sað olsun yakýnlarýna sabýrlar dilerim
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
birader biraz daha büyük font kullanýr mýsýn, anlaþýlmýyo böyle
tamam nakittesin, borsa düþsün iyice düþsün ucuzdan mal alayým diye umuyordun, pekii niye 10 keredir ayný þeyleri yazýp duruyosun.. ben de nakitte sayýlýrým, çok az pozisyonum var, düþse iþime gelirdi, ama artýk neyse o.. destek kararlarý alýnmýþ ve yarýn açýlýyor piyasa, hala öyleydi böyleydi diye kocakarý dedikodusu yapmanýn bi manasý yok.. olana deðil, olacaða bakalým
normal þartlarda yarýn sert eksi açýlýp, sonra toparlamasýný beklerdim, ama artýk eksi açar mý ondan bile emin olamýyorum.. artý baþlarsa alým yapýlýr mý bilemiyorum, çünkü biraz artýda oyalandýktan sonra yine derin eksiye yuvarlanabilir.. çok belirsiz
Var böyle tipler.
Yükseliþte millet 3-5 kat giderken kenarda düþse de alsak diye bekleyip avucunu yalayan.
Þimdi yine ciðer görmüþ gibi.
Hazmetmek zor tabi ki.
Kaçan o fýrsat bir daha ne zaman gelir Allah bilir.
Ýsminin açýklanmamasý kaydýyla Bloomberg'e konuþan yetkililere göre, Türkiye Varlýk Fonu, 6 Þubat depremlerinin piyasa etkilerini sýnýrlamak için yeni bir mekanizma ile hisse senetlerini destekleyecek. Türkiye ayrýca bazý altýn ithalatýný da askýya alacak.
Bloomberg
Kahýrlýya mal yok diyorlar özeti.
Yer Ýmleri