Sayfa 340/1002 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herkesi kurtardılar,suyun içinde kimse kalmadı
    Ayıp olmasın diye söylemiyorum 500 lot Arsanım var. Depremde hasar görmüş arsan formuna gittim 500 lot için ağlasam ayıp olacak don gömlek bütün parayı gömenlere karşı. Suyun içinde demeyelim de toprağın altında kalanlar var diyelim.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Madem kararlarını açıkladılar bizler de olanları kendi penceremizden değerlendirelim.

1)- Endeks Pazartesi ve Salı Borsa kurallar hiçe sayılarak kapatılmadı.
    2)- Pazartesi birileri sattıktan sonra cuma alan satamaz kararı geldi.
    3)- Depo şartı geldi. Alan 2 gün satamaz dendi.
    4)- Ertesi gün depo şartı kaldırıldı.
    5)- Çarşamba %7 düştükten sonra seans kapatıldı. Hangi gerekçeyle? Deprem mi? Hayır. Volatilite ve hacimsizlik. Endeks açıldığı gibi 2 taban yediği Lütfi Elvan'ın görevden alındığı gün bu kural uygulandı mı? Yok HAYIR.
    6)- Şimdi ne yapıyoruz? Alımı teşvik edici uygulamalar? peş peşe geldi peki
    Bunlar kimin işine yarayacak?
    Bu bizim arkadaşlar Çarşamba ne güzel satacaktı, hızlı düştüğü için satamadı, müsaade edin borsa açılınca satsınlar, biz aylara sarih aramızda anlaşırız demektir.
    7)- Keriz yerine koymaya devam ediyorlar diye düşünenlerdenim.
    Bu yapılanlar VİOP un işleyişine ters...hile hile hile hep......

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi 8 şubatta yazdım, şort tuşunu söktük böyle oldu, yabcak bişii yok fakirlikten kurtulamazsın
    gonlu zengin benim salih abimin.saat 10.06 da evinin konumunu atmisdi cocuklarida al gel diye.şu an hastane -1.kattayim.deprem korkusu var.yerin altindayim ustelik.yarim dolu pet şişe koydum sallanirsa depremi anlarim diye(anlasam ne olacaksa artik)bide baktim sallaniyor.hemen kalktim dolabin yanina gectim.megerse ayagim masaya degmis ondan sallaniyormus.boyle bir ortamda boyle bir ruh halinde nasil saglikli al sat karari vereceksem...(diger dostlarin ismini vermiyorum kendileri paylasmasigi surece)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Abi hesabın frontlanıyor olabilir, kurum tarafını sorgula bence farklı kurumdan yapıp test et istersen

başka bir tahtada yaptım ondada aynı

sizde böyle birşey varmı?

biri bana bağlamış galiba işlemleri...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5587,50 şort......................

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    gonlu zengin benim salih abimin.saat 10.06 da evinin konumunu atmisdi cocuklarida al gel diye.şu an hastane -1.kattayim.deprem korkusu var.yerin altindayim ustelik.yarim dolu pet şişe koydum sallanirsa depremi anlarim diye(anlasam ne olacaksa artik)bide baktim sallaniyor.hemen kalktim dolabin yanina gectim.megerse ayagim masaya degmis ondan sallaniyormus.boyle bir ortamda boyle bir ruh halinde nasil saglikli al sat karari vereceksem...(diger dostlarin ismini vermiyorum kendileri paylasmasigi surece)
    Abi sizden zerre farkım yok kendimi çok yalnız hissediyorum. Deprem psikolojisini atlatamadım hala. Zoraki bozkuşa takılıyorum ama yapmacık kalıyor içim bir başka fırtınalar kopuyor. Hâlâ teklifim geçerli.

Tabi vur kaç amaçlı kısadan hisse olsun..... boş durmadım.....

8. fon yöneticisi olmak istemezdim...

ne bulacaksında alacaksın...

bu aldıkları dayatma uzun vadede emeklilik fonlarının zararına olur...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 340/1002 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •