Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Ya abi ne çok biliyorsunuz yaw.. hem de nokta atışı .. Eğer öyleyse bu forum köşelerinde işiniz ne .. çok mu zevkli..
    Bu kadar kaotik bir borsada noktasal fikirler ..
    kusura bakmayın ama eleştiriyi hak ediyor..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    84 milyar dolarlık maliyet var ve bıst100 TAVAN...

Bence yabancı için harika bir fırsat.Yabancı yok ,diyenler lokomotiflerin takasına baksın.Bundan sonra 4480 KALLAVİ destektir...

Tüm tuşlara basıldı.Tüm cephane tüketildi..eğer olur da buna ragmen 4480 e gelirse:hedef 3.500 olur.

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bizim aklımız hep fitne fasat hırsızlığa çalışıyor bakın neler olmuş dikkat edin sizlerde ...

Biraz önce alışveriş yaptım, kredi kartı temassız çekim yapmadı.
    Konuyu araştırdım, deprem sonrası mağduriyetlerin önlenmesine yönelik, bir süreliğine, temassız işlemlere ara verildiği söylendi.
    Laaaa şeytanın aklına gelmez, enkazdan kart bul temassız alışveriş yap
    Bugün markette sordum bir kere şifreli girişten sonra temassız kullanılabildiğini söyledi ama denemedim.Yani kartın sahibinde olduğu teyit edilmiş oluyormuş.

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Bilakis aynen katiliyorum yazdiklariniza
    son dalga geliyor, su an herkes bir sarsinti geciriyor cunku ralli sona erdi ve agalar oldurucu darbeyi vurmaya hazirlaniyor
    Her an ayaginizin altinda boslugu hissedebilirsiniz... sonrasi malum
    inanin o kadar çok yanildimki son 34 senedir.benim tek diyebileceğim 1 nasipden ötesi yok.2 rabbim kazancin hayrlisini versin,güle gülede harcamayı nasip eylesin tüm insankardeşlerime.

keskin cümleler kurup,fikir beyan edip vebal almak istemem.olurda biri yanliş anlar.
    Bazen en doğru en yalın ifadeler dahi yanlış anlaşilabiliyor.kaldıki ifade bozukluğu var bende.60 küsür Türkçe sorusundan 34 Türkiye ort.masini zor tutturmuşdum zamaninda.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BİNAYI yapan Müteahit varsa tabiiki hapse girsin anladık Yahu bunu denetleyen yapı denetim Ruhsatı veren imzayı atan belediye yetkilileri
    İçinde oturan ev sahibi kiracı Hatta önünden geçip bu binayı belediyeye şikayet etmeyen vatandaş bile içeri atılmalı değil mi?

yangın merdiveni yapmış bir de. gerçi o belki de evlerine girişi sağlayan merdiven de olabilir. buna kim oturum izni vermiş? akıl tutulması
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    yangın merdiveni yapmış bir de. gerçi o belki de evlerine girişi sağlayan merdiven de olabilir. buna kim oturum izni vermiş? akıl tutulması
    mühendisi denetimi rüşveti vermiş yapmışhadi diyelim ama o daireyi alıp oturan ikikere suçlu.

6. Depremin Vurduğu İllerde İkamet Edilen Binanın İnşa Yılına Göre Hane Halkı Oranı

Habertürk/Ahmet Hamdi Girgin

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BİNAYI yapan Müteahit varsa tabiiki hapse girsin anladık Yahu bunu denetleyen yapı denetim Ruhsatı veren imzayı atan belediye yetkilileri
    İçinde oturan ev sahibi kiracı Hatta önünden geçip bu binayı belediyeye şikayet etmeyen vatandaş bile içeri atılmalı değil mi?

Mahkeme Kararları
    @mahkemekararlar
    ·
    17d
    Yargıtay 12. Ceza Dairesi

Kalitesiz malzeme kullanımı sebebiyle binanın depremde yıkılmasında, taahhütnameyi veren fenni mesul mühendis, inşaat ustası, bina sahibi ve müteahhit bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçunu işlemiştir.

E: 2020/12133
    K:2022/10714
    K.T: 27.12.2022

asıl suçlu arsa sahibi....
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Malesef borsada duygusallığa yer yok,
    depremzedelerin malına ucuzdan çöktüler ve işleri bitince çarşamba günü bistti kapattılar, bugün de bist tavan açtı, sizce bu tesadüf mü
    Yabcak bişii yok, malını kaptırana geçmiş olsun demekten başka
    Üzülmeyin borsada fırsatlar hiç bitmez, sağlık olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •