Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    99 kanununun depremle bi alakası yok tabii, 99.aralık imf kredi anlaşması imzalanmıştı, bu kanun imf ön şartlarından biri idi, o yüzden alelacele çıkartıldı yoksa imf krediyi vermeyecekti

şimdi yine imf eline düşmez inşallah eytliler, çünkü millet ittifakının vaadi -ekonomiyi imfye teslim etmek
    Detaylarını bilmiyorum ama kanun çıktıysa o tarihten itibaren geçerli olması gerekir.
    Neyse hayırlısı olsun ne diyelim, bakarsın 2023 te yeni bi kanun çıkartırlar emeklilik yaşını erkeklerde 80 kadınlarda 75 yaş diye, belli mi olur
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün tavan olucağını taaa o gün piyasayı iptal edince anladım.
    Aynı durumda palanın poz. u olsaydı iptal etmezlerdi.
    Hileli makinayla anca delikli ceton atarak hayatta kalıyoruz biz şortculara yağmurlu havada bile su vermezler
    ama sıkıntı yok nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, unutmamak lazım borsa uzun soluklu bir maraton yıllar yıllar yıllar geçse de tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı
    acm canını sıkma, olur böyle şeyler, sağlık olsun
    abi demiştim dengeli pozum var diye. sabah hektaş, Sasa, tav,Pegasus kapandı hatta tav,doğan eklendi Tüpraş ve Ford longların yanına. epeyce kazançlı bir gün oldu. hatta ertesi güne girmediğim kadar long girdim sabah gap'ından faydalanayım diye.

sorun kazanmak değil tekere çomak sokan, asıl işi hakemlik olan kurumlar. bundan sonra sağlam satayım dersin müdehale gelecek diye çekinirsin ya da buradan müdahale gelecek diye güvenir longlarsın. yani dengeyi bozdu sivrizekalılar.

hakem takım tutar mı abi????? kornerden gelen topa vole yapıştıran hakem gördünüz mü hiç????
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Detaylarını bilmiyorum ama kanun çıktıysa o tarihten itibaren geçerli olması gerekir.
    Neyse hayırlısı olsun ne diyelim, bakarsın 2023 te yeni bi kanun çıkartırlar emeklilik yaşını erkeklerde 80 kadınlarda 75 yaş diye, belli mi olur
    Avrupa 71 e hazırlanıyor.. 71...
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Fiyat ve Kazanç....

Ben geçen sene şirket kurdum,yada ben şirketim sayiniz.
    2022 basinda 2000 endexde 20000 lira yatirdim,hatta senet bile secmedim yil sonu 31 aralik 2022 endex 6000 oldu haliyle parada 60000
    baska giderim yok gelirim yok.benim fk m kac dir???

fk 20000 / 60000 midir yani 0.3 mudur ???
    1)Satmadıkca kar yazmadığınız için değil
    2) f/k'niz hesaplanamaz çünkü fiyatinizi belirtmemissiniz.
    3) soruyu enflasyon icin sorduysaniz, enflasyonu hesaba katmayinca Mevduatın f/k'si da 3un altında olur o zaman.

5.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    VİOP gece seansı var mı?

Şubat vade % 13,3 primli görünüyor.

Günlük tavan %10 'u aşabiliyor mu?

Kurallar değişti mi ?
    Uzlaşma fiyatından %3. Yani 1,1*1,03ten tavanı %13,30

6. Endekslerde var
    Hisse de yok
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    VİOP gece seansı var mı?

Şubat vade % 13,3 primli görünüyor.

Günlük tavan %10 'u aşabiliyor mu?

Kurallar değişti mi ?
    SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    bu arada yüzde yüz kurumlar vergisine 10 puan iteleyecekler. o zaman göreceğim şirketlerin nazik g..nü
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    abi demiştim dengeli pozum var diye. sabah hektaş, Sasa, tav,Pegasus kapandı hatta tav,doğan eklendi Tüpraş ve Ford longların yanına. epeyce kazançlı bir gün oldu. hatta ertesi güne girmediğim kadar long girdim sabah gap'ından faydalanayım diye.

sorun kazanmak değil tekere çomak sokan, asıl işi hakemlik olan kurumlar. bundan sonra sağlam satayım dersin müdehale gelecek diye çekinirsin ya da buradan müdahale gelecek diye güvenir longlarsın. yani dengeyi bozdu sivrizekalılar.

hakem takım tutar mı abi????? kornerden gelen topa vole yapıştıran hakem gördünüz mü hiç????
    Vbts gelen tahtaları affetmek, viobta ve spot piyasada insanları margin call zamanı sıkıstırarak aracı kurumları zor durumda bırakmak, batacak aracı kurumları kurtarmak ve en sonunda para babalarının mallarını bes yoluyla almak onları rahatlatmak... Eskiden zarar etmenin batmanın bile adabı vardı...

Sayfa 375/1002 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •