Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Valla duman ettiler. Ağlasam varlık fonu leş pazarına girse diye gündem yaptirsak mi? Şaka maka nerede kayyumluk sirket varsa onlardayim[emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alper hastanedeyim şu an aklıma birşey geldi.bu tip binalarda yaşam üçgeni oluşabilecek yerleri ne bilim kolonlara vs anlamam ,turuncu vs boyasalar nasıl olur.sen müh.sin anlarsın bu işlerden.eve girdiğimde ilk işim tasıyıcı kolonlara vs koca bir çarpımi atsam çocuklar için? nereye atayım çarpıları .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasip bu işler, bendede 2 kilo 1025 tale maliyetli altın var kaç aydır tutuyorum ama altında artık enflasyona çare değil, paran paso eriyo, şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım altına
    XAU/XAG
    85,93
    +1,00
    (+1,18%)

https://tr.investing.com/currencies/xau-xag

Altında yapılacak en iyi hamle 100 üzerinde gümüşle takas etmek gözüküyor.Benim beklentim bu yönde.
    Seçimlerin sonuçları görülene kadar.
    Muhalefetin seçimleri kazanması durumunda farklı bir ekonomi yönetimi ihtimaline karşı.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. Kolon molon mevzusu değil sağlam gördüğün yatak çamaşır makinesi bulaşık falan ... Onun yanına kıvrıl. Misal yatarken deprem oldu hemen yuvarlan yatağın yanına... Mümkünse pencere tarafına, bina dış cephesine doğru. Hem üzerine yığılan duvar az olur hem olurda yikim falan olursa dışarıya yakın olduğundan kurtarılma daha kolay olur.
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Alper hastanedeyim şu an aklıma birşey geldi.bu tip binalarda yaşam üçgeni oluşabilecek yerleri ne bilim kolonlara vs anlamam ,turuncu vs boyasalar nasıl olur.sen müh.sin anlarsın bu işlerden.eve girdiğimde ilk işim tasıyıcı kolonlara vs koca bir çarpımi atsam çocuklar için?

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kolon molon mevzusu değil sağlam gördüğün yatak çamaşır makinesi bulaşık falan ... Onun yanına kıvrıl. Misal yatarken deprem oldu hemen yuvarlan yatağın yanına... Mümkünse pencere tarafına, bina dış cephesine doğru. Hem üzerine yığılan duvar az olur hem olurda yikim falan olursa dışarıya yakın olduğundan kurtarılma daha kolay olur.

tamam dostum .sen ne diyorsan o.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bi yandan borsayı ayakta tutmak için olmadık taklalar atacaksın, öte yandan anayasa yı iplemeyeceksin, sonra borsa niye düşüyor, ona buna saracaksın. Bugün çıkıp seçimler zamanında yapılacak deseler borsa kendisi zaten ayakta durur.

6. Kuşta üstadlara beddua edenler fazlalaşmaya başladı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Bir kesim kenara çekilme yollarında , bir kesimde sahayı hareketli tutma peşinde.
    dip not. gedikdeki oyuncunun dışarıdan olduğu hikayeleri yazılıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. çeliklerde demir hikayesine hareketlik mevcut ama kardemirler üzerinden lan oğlum er ryan böyle kurtarılmaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 470/1002 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •