Originally Posted by tidebringer %1 şartını %5 e getirdikleri için Ziraat yan tahtaları da satıp Bist30 alıyor anladığım kadarıyla. Lokomotiflere bağlıyorlar paraları. Yan tahtaları baskılayan bir diğer unsur da bu oldu. XUTUM Ziraat 2,700 Bist 30 4,200 pastadan gözüken yediden yetmişe herkes satmış... ben işi şeytanlığa götürmücem... bir hafta malsız kalsak ölmeyiz...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ALPER Eregliyi kim çizdi yahu? https://imgyukle.com/f/2023/02/17/QyX6Z8.png
Bear_Bull @BearBull26
Akşam Kap merak ediyorum. Ereğli muhtemelen geri alım yapıyor ve yapanda gerçekten işini biliyor.
LONG açan ahaliye bu ne işkencedir bugün.. neden acaba?
mart ayı ereglde bişey oldu... temettü falanmı iptal oldu...
Avrupa ve amerga borsaları göçtü, ondan olabilürmü
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by akcay mart ayı ereglde bişey oldu... temettü falanmı iptal oldu... Muhtemelen temettüyü daha sonra dağıtacaklar...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Originally Posted by akcay mart ayı ereglde bişey oldu... temettü falanmı iptal oldu... Herkes 4-4.5 lira temettüye göre hesabını yaparken fark 1 liraya gelmiş. Enteresan.
Forum Rules
Yer İmleri