Sayfa 535/1002 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Fenerbahçe sermaye tavanını 250 Milyon a çıkarmış.
    Yakında artırım için SPK ya başvurabilir.
    Tahsisli harici Sporlara onay gelme ihtimali bence yok.

2. Komplo teorisi : Bahçeli Erdoğan görüşmesinde seçimin zamanında yapılma kararı alındı, haberi bilen bademsporlar gaza bastı.

3. sasa-hektaş ikilisi birbirine benzer oranlarda aynı yöne hareket edrlerdi.
    şimdi sasa bunu bozdu.
    eksi makastan artı makasa geçtik viopta.
    sasa hektaşda da makas tersine döndü bu sefer.

4. Alttarafı bi dal cigara içicez amma pinti çıktı bu ereğlinin sipekisi, sal gelsin borsada günler biter mi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Komplo teorisi : Bahçeli Erdoğan görüşmesinde seçimin zamanında yapılma kararı alındı, haberi bilen bademsporlar gaza bastı.
    perşembe cuma mal değişimi olduysa kredili işlem ve badem sporda oralar onların maliyetleri.
    seçim sürecini baz alıp bakarsak , geçen hafta ky zarar eden veya belirsizlik sürecinden dolayı çıkanlarda olmuş durumda , şortçular var büyük tredarlar onlarda oyuna girdiyse değişik bir oyun çıkabilir pıst 100 de 5320 üzeri geçen haftaki malı devir alanlara göre seneryo yazarsam kendi graflarımla beraber %25-30 yukarı hareket olabilir.
    dip not seçim zamanında olma şartı ile.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    perşembe cuma mal değişimi olduysa kredili işlem ve badem sporda oralar onların maliyetleri.
    seçim sürecini baz alıp bakarsak , geçen hafta ky zarar eden veya belirsizlik sürecinden dolayı çıkanlarda olmuş durumda , şortçular var büyük tredarlar onlarda oyuna girdiyse değişik bir oyun çıkabilir pıst 100 de 5320 üzeri geçen haftaki malı devir alanlara göre seneryo yazarsam kendi graflarımla beraber %25-30 yukarı hareket olabilir.
    dip not seçim zamanında olma şartı ile.
    Ana maliyet bölgesi 5000 gibi düşünsek bist100...benim için bu hareketin üst limiti 6000...5500-6000 aralığı ideal dönüş yeri diyorum..benzer seviyeler sayılır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ana maliyet bölgesi 5000 gibi düşünsek bist100...benim için bu hareketin üst limiti 6000...5500-6000 aralığı ideal dönüş yeri diyorum..benzer seviyeler sayılır.
    bende pıst 100 de 5320 üzeri günlük çoklu kapanışlarda formasyon hedefim 6300 ler kırarsak grafı paylaşıcam.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. 5130 bandı güzel çalıştı bu bölge hacimde kullanılacak bölge şimdilik bu gözüküyor bugun için ama kapanış sabah verdiğimiz 5190 üzeri olursa hacim li güzel olur izleyelim görelim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 535/1002 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •