Arama sonucu : 5238 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Günaydın,5.2 milyar sermaye ile bunun 12 katı 60 milyar kâr açıklamış bir şirket,buradan bakınca bu hisse 120 TL olabilir diyene,neden olmas

2. Neden olmasın derim,defter değeri 29.50 oraya gitmeli diyene de neden olmasın derim,haa büyük aracı kurumlar satış yapıyorlar hisse düşecek diyene de neden olmasın derim.Borsada fiyatı belirleyen o kadar çok unsur var ki.Siz iyi bilanço açıklarsınız,1 milyar geri alım açıklarsınız,üstelik pek çok aracı kurum yüksek hedef fiyatlarla sizi portföyüne eklerler ama bu bir türlü hisse fiyatına olumlu etki etmez.Bu durumda eğer hisseye güveniyor ve kendi analizinize göre uygun buluyorsanız alırsınız aksi takdirde almaz ya da satarsınız.Ben hisseyi çok beğeniyorum ama asla ve kat a hiç kimseye alın da demem satın da,uçacak ta demem,düşecek te.Herkes özgür iradesiyle hareket eder ve de etmeli,en iyisini siz bilirsiniz.

3. Hisseyi bir tek sabancı holding begenmıyor sanırım. Şirketn gelecegıne ınanıyorlarsa yatırımcıya guven vermek ıcın aıle bıreylerı, yonetım kurulu, ust duzey yonetıcıler kap atmak suretıyle alabılırdı. SAHOL de ıstırakınde alım yapabılırdı.
    Temel amaçları bankanın faalıyetlerı ve hıssenın fıyatı ıle ılgılenmıyor olabılırler ama. bır varlıgın da ederı olmalı. 4.5 USD'den beri düşmüş bir banka gerçeği var karşımızda. sabancılar ıse sadece bunu ızlıyor. Kaç kişi batmış, şirket ederindemiymiş umurlarında değil. Benım ıcın bu banka ve bu aile artık bir çöptür.

Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Neden olmasın derim,defter değeri 29.50 oraya gitmeli diyene de neden olmasın derim,haa büyük aracı kurumlar satış yapıyorlar hisse düşecek diyene de neden olmasın derim.Borsada fiyatı belirleyen o kadar çok unsur var ki.Siz iyi bilanço açıklarsınız,1 milyar geri alım açıklarsınız,üstelik pek çok aracı kurum yüksek hedef fiyatlarla sizi portföyüne eklerler ama bu bir türlü hisse fiyatına olumlu etki etmez.Bu durumda eğer hisseye güveniyor ve kendi analizinize göre uygun buluyorsanız alırsınız aksi takdirde almaz ya da satarsınız.Ben hisseyi çok beğeniyorum ama asla ve kat a hiç kimseye alın da demem satın da,uçacak ta demem,düşecek te.Herkes özgür iradesiyle hareket eder ve de etmeli,en iyisini siz bilirsiniz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •