Sayfa 407/649 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Sayın Pozitif; öncelikle öyle bir psikoloji altında yazıyorum ki,yaşayan bilir diyelim...Deprem bölgesindeyim ve sokaktayım..Tartışacak gücümde yok.Bi parça param vardı o da buralarda eridi.Zaman zaman sizlerle de fikir ayrılığı yaşadım.Emeklerim vardı çünkü.Sizlerden tek bir dileğim var, benim 1 TL var ise sizin 100 TL olsun.Candan diliyorum.Hep okuduğum haberleri paylaştım sizlere.Ard niyetim asla olmadı.Sayın Kahırlı ,canın sağolsun be kardeş.Hepinize sevdikleriniz ile sağlıklı nice yarınlar diliyorum.İyi geceler.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın Pozitif; öncelikle öyle bir psikoloji altında yazıyorum ki,yaşayan bilir diyelim...Deprem bölgesindeyim ve sokaktayım..Tartışacak gücümde yok.Bi parça param vardı o da buralarda eridi.Zaman zaman sizlerle de fikir ayrılığı yaşadım.Emeklerim vardı çünkü.Sizlerden tek bir dileğim var, benim 1 TL var ise sizin 100 TL olsun.Candan diliyorum.Hep okuduğum haberleri paylaştım sizlere.Ard niyetim asla olmadı.Sayın Kahırlı ,canın sağolsun be kardeş.Hepinize sevdikleriniz ile sağlıklı nice yarınlar diliyorum.İyi geceler.YTD
    Guzel kardesim, beni taniyan tanir, kimsenin 5 kurusuna tenezzul etmedim, kimseyi de rencide etmek icin yazmam. Sadece huyum kurusun, icince azitiyorum.

Halkbankasi dolandiriciligindan dili yanmis biri olarak nacizane bu kara delik hakkindaki goruslerimi kim ne der demeden paylasiyorum.

TR-ABD iliskileri cok dusuk rasyolarlaislem gorurken spekulasyona musaitti, bugunku rasyolarla hicbir anlami yok.

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    kusura bakma ama her fırsatta da amarıkadan gelen her haberi her zibidiyi sanki bomba habermiş gibi sunmasını da biliyorsun
    çok vebal alıyorsun bak yıllardır bu hisseyi takip eden biri olarak söylüyorum
    bana inanmıyorsanız açın grafiğine bakın 10 yıl önceki fiyatında yazıktır
    yıllardır yatırımcıyı perişan etti ediyor
    bankanın derhal çıkıp bu milletten özür dileyip zararını karşılayıp defolup gitmeleri lazım
    ne çektirdiler bu yatırımcıya be

4.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    s a ortak geçmiş olsun sen adanada biz mersinde sallandık allah beterinden korusun hepimizi ben evden çıkmadım ama 84 daire ya arabalarda sabahladı yada yaylalara kaçtılar

5.  Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    s a ortak geçmiş olsun sen adanada biz mersinde sallandık allah beterinden korusun hepimizi ben evden çıkmadım ama 84 daire ya arabalarda sabahladı yada yaylalara kaçtılar
    Neo,
    Geçmiş olsun ancak 84 daireyi nasıl hesapladın?
    Who, baby, Who Will Save The World?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    muhtelif aracı kurumlar muhtelif hedef fiyat revizyonları

biri 9.70 e yükseltmiş biri 14.00 lere ..hangisine inanırsanız

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    neo geçmiş olsun ..bölgedeki herkese

bu musebet kolay bitmez 99 marmara tecrübesi olan biri olarak

Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    Hemşehrim; çok teşekkür ediyorum.Sizlere de çok geçmiş olsun.Deprem konusunda bilgili hocalarımızın açıklamalarını okuyoruz..Yani yaşayan bilir.Gece uyku probleminden psikolojiye kadar ister istemez etkileniyorum kendi adıma.Tekrar teşekkür ediyorum.Grşrz.YTD
    Son düzenleme : ozannn; 21-02-2023 saat: 11:42.

Sayfa 407/649 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •