Originally Posted by
METEHAN
Sn. Kwon hadi ben gesan hastasıyım bildiğim halde alamadım bu çimento demır sektörü nu sende kaçırma misindir inşallah...
dostum ben ucundan tuttum
böyle rallilerı severım...yapılan fıyatlama etik olarak pek doğru ve güzel olmasada ama malesef bu fıyatlamalar yapılacak ve yapılmalı..bızde bu süreçte yapabılıyorsak paranın aktığı tarafta olmalıyızkı kayıplarımızı enaza ındırebılelım..ben konyanın çok uzak olmayan bır zamanda beş hanelı fıyatlara gıdecegını ve cımbetonuda peşi sıra sürükleyceğini düşünüyorum..
aman arkadaşlar bu fıyatlar herhalukarda rısklı ..!!borsada hangı hıssenın ne olacağını kımse bılemez,bız sadece tahmın etmeye çalışıyoruz tutarsa bılmış oluruz ,tutmazsa yanılırız..bu fıyatlar her halukarda ürkutucu ..gıtmezde dıyemeyız ,düşmezde..rısk alınabılır kadar almak lazım..rıskın fazlası bırsüre sonra enkaz olur..!!!ben borsadakı paramın yuzde 75-80 nını dışarı çekıp farklı yatırımlara yonlendırdım..!!şimdi tekrardan başlangıç sermayeme dondum..yanı yenıden başlıyorum
..genel konjektürde belırsızlıkler çok fazla,seçım yapılacak mı yapılacaksa nezaman gıbı sorular netleşmedi henuz,belırsızlık ortamı borsalar için herzaman sıkıntılı bir süreç olmuştur..ama şunuda bılıyoruzki ıyı şirkette uzun vadede kaybetme şansınız yok gıbı..!!sabırla tutan arkadaşlarıda tebrık etmek gerek..inşallah emeklerınızın karşılığını en kısa zamanda fazlası ile alırsınız..gesan harbıdende aşık olunabılecek bir şirket bizde o nedenle nerede olsak ve ne alıp satsak bır gözümüz hep gesanda..!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri