Sayfa 88/630 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 697 - 704 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

  1. #697
    Bankalarda manipulasyon yapan Ittifak holdingdeki hukumet baglantili cetenin yancilari depremde terste yakalandi, ortaligi velveleye verdi islemler iptal edilsin diye. Bu cetedeki bir whistleblower adamlara isimleri ile hitap edip bunu yazdi, biraz da argo. Ben de buraya koydum. Kim rahatsiz olur bundan da sikayet eder? Ummetci dolandiricilari hayirsever fon yoneticisi diye bizlere satmaya calisan ancak.

  2. #698
    Bankalarda ve holdignlerde ne oldugunu, niye adam olmadiklarini sizlere yazacagim bugun. Ekonominin aynasi kisimini herkez biliyor, ama asil onemli kisim burasi:

    Hissem Caiz mi?
    @HissemCaizmi
    Automated
    Replying to
    @Mohikan04251549
    #ISCTR Şirketin esas sözleşmesinde yer alan faaliyet alanları arasında Katılım Finans İlkeleri'ne uygun olmayan faaliyet yer aldığı için BİST Katılım TÜM Endeksi'nde yer alma şartlarını karşılamamaktadır.

    Ama bundan once... DW'ye ucuz siyaset yapiyor diye cikistigimdan dolayi ozur diliyor.

  3. #699
    Arkadasin ismini koymadim istemez diye ama programi dinledim. Her ne kadar tahmin etmedigimiz birsey yoksa da... bakan yardimcisinin 1 milyar dolarlik pozisyonu var diye borsa kapanmiyor. 2017 senesinden beri sermaye transferi oluyor ulkede en tepedekilerin yaptiklariyla, sasirmamak lazim.

    Hatirlayin nasil sabah aksam oglen devamli hem kuru cilidirtmak, hem yabanciyi kacirmak icin bir yerlere saldiriliyordu. Yani yonetenler bizim ustumuze oynuyordu.

    Bir ara ben neler oluyor, sorgusuz sualsiz denetimsiz tek kisi heryseyi istedigi sekilde yapiyor, mevduatimiza el koyacaklar diye bile dusunmustum.


    Ali Çağatay açıklamada bulunuyor..
    https://crd.web.tr/rs-fm.html

    2 milyar USD.. YAtırım finansman ve FEridiun Sinirlioğlu'nun oğlu
    akdere ve feridun'un oğlu... Bizleri batıran

    FEridun'un oğlunu hükümet tehdit ediyor..
    Yaptıklarınızı düzeltin yoksa gereğini yaparız..
    Feridun ben karışmam deyince,görevden alınıyor..

    Borsa' neden kapanmadı sorusuna gelince?
    Murat Zaman, bu borsa kapatılamaz diye diretiyor... (Bak. YArd. Nebati'nin)
    Kendi pozisyonlardan dolayı olabilir..

    Söz konusu olan 2 kişi varsa Ömer GÖNÜL (Ex.Sav. Bakanı oğlu Vecdi Gönül)
    veMurat Zaman...

    Can sinirlioğlu'na sattığı hisseleri geri aldırtılacaktı.
    Ama olmadı..

    Şimdi borsa kapalı ve CAN SİNİRLİOĞLU'nun içeride parası var..
    acaba parayı alabilecek mi?

    BORSA uzunca bir süre daha kapalı kalabilir..
    KATAR EMİRİ geldi...Alım yapabilir..
    Murat ZAMAN borsayı kapatamazsınız denilerek pozisyonu korunuyor olabilir..

    YArın devam edecekmiş,Ali ÇAĞATAY...

    Borsayı açmaktaki aceleleri ne acaba?

    Ben borsada VARLIK FONU ile şirketler manipüle ediliyor sanıyordum...

    Yanılmışım...

    Borsada 3 ayrı yandaş grubu varmış.. milyar dolar+milyar dolar....
    Bunların arasında kaldık..

    En büyüğü FEridun SİNİRLİOĞLU'nun oğlu imiş.. AKDERE üzerinden operasyon yapan..

    Diğeri çözülmesi gereken ve asla çözülemeyecek olan Nebati'nin yardımcısı Murat Efendi...

    İKTİDAR değişirse ..Belki..Yıllar yıllar sonra öğreniriz.. (biliyoruz da, Halk öğrenir)

    Normal zamanlarda bu adamlar bu çocuklar ve BABALARI mapusta olurlar..

    Ama farklı zamanlardayız.. İLAHİ ADALET bekliyoruz..Gelmeyen bir türlü..

  4. #700
    Bu "caiz" konusu bence onemli.

    Pegi / Celebi / THY: Caiz
    TAV: Degil

    Ayni sektordeki 30 hisselerinin getirilerine bakin.

    Yuzdesel olarak, en alttaki CAIZ OLMAYAN.


  5. #701
    Yani hukumetin gidecegi fiyatlaniyor tezim dogru degildi. Tam tersine operasyonu yapan gelen Rus parasi ile KKM'cileri dolardan cikarip borsaya kitlemeye calisan hukumetti.

    Bankalarda niye yatirimci olmadigi da (Garanti'nin geri aliminda gorduk) bu CAIZ/KATILIM ile alakali benim tahminimce. Bankalarin yatirimci kitlesi kacirldi cunku ve yeni yatirimci/yesil/arap sermayesi gelmiyor/gelmesine izin verilmiyor. Her gun "Bu bankalar ne ise yarar" diyen intikamini aliyor.

    Is Bankasinin isine de geliyor olabilir bu. Hukumet degisince guzel prim yapacaktir hem core yatirimcisinin geri donmesi, hem de ulkeye sermaye girecegi ve ekonominin duzelecegi beklentisi ile. Is Bankasi hisselerimi uzun vade tutmaya devam.

  6. Bak 666 benden sana nasihat hiçbir b.k bildiğin yok. Yazdıklarının çoğu atmasyon. Eğer biliyor olsaydın nette geçen isimler dışında reel de ismi geçmesi gereken bir kaç kişi ve kurumu da telaffuz edebilirdin. Ama edemezsin çünkü bilgin sağdan soldan oradan buradan duyma kendi bilgin değil.

    'Yani hukumetin gidecegi fiyatlaniyor tezim dogru degildi.'

    Şu cümle üzerinden aylarca milletin beynine ettin. Bu bile artık bu tarzını bırakman gerektiğinin alameti.

    Ben çete içindenmiyim? Tamam Makdere nin hatalı işleri çok ama bu mesele de sadece günah keçisi.

    7 Şubat salı günü işlemlerinin iptal edilmesini isteyenler çete ha öyle mi?

    Esas bahsettiğin kişiler 7 şubat salı günü işlemleri ile kurtarıldı. Hani ben yandaşım ya bunu burada ilk dile getiren benim.

    Bak farkında değilsin sırf o işlemler iptal edilmedi diye benim bile yazılarım değişti.

    Kredili pozisyonum yok kaldıraçlı viop long short yok sana göre ben çeteye dahilim ya normalde 07.02.2023 günü işlemler iptal edilse ne edilmese ne bana etkisi sıfır.Hatta çok cüzi mal aldım keşke iptal edilseydi açılınca ben onları yukarıdan alırdım.

    Şimdi ben cahil çete elemanıyım öyle mi? Senin piyasa bilgini sevsinler....

    Amacım kesinlikle seninle boş beleş tartışmalara girmek değil bir silkin kendine gel olaylara objektif olarak bakmasını bil.

    Bu konuda son mesajımdır bu konuda başka yazı falan da yazmam. Artık herkesin anladığı kadar. Dahası detaylar beni de zora sokar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  7. Feridun sinirlioğlu ailesi ve şahsi serveti muazzam olabilir büyük hırslarla bank of yatırımcı bankalarla al sat piyasa yapıcılığa da soyunmuşlar mı asla bilemeyiz !

    bist 100 dev değil ama büyük bir piyasa neticede 30-50 kişi dolar milyoneri milyarderi dev piyasa yapıcısı ve aracı kurum kaynakları kökenli spek oluşumları var 4 masalı sadece. 3-4 ana oyuncu olduğunu sanmam bu şehir efsanesidir . Kişileri zan altında bırakmamak adına da ulu orta o hapse girsin bu girsin demek yerine spk ve spek oluşumlar yasalarla idari denetim altına alınır robot işlemler imkansız hale getirilir ve piyasa az biraz adil hale gelirse mutlu olurum


    sorun bir açıdan da finansal manada sazan ve sabırsız olan Ky duruşudur , Küçük yatırımcılar tek başına borsa yükünü sırtlayamaz , o panikçiliği , yüzeysel bilgileri ile çoğu önemli işi başaramazlar , evet ky kalsa borsa bu denli yükselmez ve değerine ulaşamazdı da … değerli bir borsanın spek ve fonlarla sağlıklı zenginleşeceği bir sistem kurulabilir de … niyet önemli speklerin çıkarına da uygun olarak görevleri olabilir ancak bunlar arasında vur kaç ve manipülasyon olmamalı , ucuz kalmışların pahalı olmasına engel olup kelepire düşmesine de mani olmak olabilir de..

  8. Koca borsayı 3 aile yönetiyor demek bana inandırıcı gelmiyor bunlar asparagas haber dahi olabilir zaten o seviyede zenginler iz bırakmamak adına yabancı fonlar veya tabela şirket ve genetik isimlerle Ermeni , Rum veya yahudi bile olabilir .


    aleks sokaryan ,hayko mıncıklıyan , çok pis oturtuyammm gibi buna benzer …filan gibi isimlerle işlem yaparlar diye düşünürüm zokaryan adamı fena çarpar şok pis hiç acımaz mesela vurur geçer tepede malı ismidir mesela ….


    Sokaryan , mıncıklıyan ve çok pis koyaryam denen spekler nerede misal : eskiden tan gazetesi vardı manşet atsa öğrenirdik , Borsamızın çok zengin 3 spek kralı gece alemlerinde derlerdi …. Halimiz bu işte ky ille de 3 kişi bulacak diğer spekler masum kalacak hele yan tahta spekleri sütten çıkmışlar !!!

Sayfa 88/630 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •