şayet bir şekide düzelirde yeşile varırsak eğer ???
gelecek bir realize sonrasında yeşile doğru olacak tekerrür hareket BTC için ''tüm zamanda 300xxx USD konuşur oluruz, tabi o saate USD kalırsa,..keh, keh
o nedenle ben bir süredir bu işe yakından eğildim ve konuyu besledim ancak, şu anda yönümüz bana göre daha ziyade aşağı grafiklerdeki kahve yelpazelere doğru,..
Son düzenleme : indregandi; 25-02-2023 saat: 14:45.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
''?'' bu sonuç hem bizim borsanın yönünü hem de global borsaların yönünü verecek, şöyle ki USD piyasada bollaşırsa, USD piyasada azalırsa denklemi,
bizim piyasa çok agresif ve volatilit malum,...
BTC daha sakin ve USD ye DXY üzerinden çok çabuk tepki veriyor, bizde bir süredir
USD de sabit ve faiz de yön seçime kadar mecburi, bu nedenle başka yerlerden de istifade etmek sonuç verebilir..ayrıca bunun grafik olarak ta izlenmesi kolay,
ayrıca bizim borsamızın düşüşe tahammülü yok, düşüşün önüne yığiyor longunu, benim gördüğüm iki defa oldu, birinde malum bar sildirdik, 8 şubat barını biride geçen oldu, TVF üzerinden, şirketlerin kendi hisselerini alışından bahsetmiyorum bile, bu bile sıradanlaştı,..
bütün bunların suçlusu burada benim 7 kasımdan itibaren short argumanları işlerim dememde, dedim de böylesine bir defans asla aklımdan geçmedi,..
böylesi demişken kadının biri hamama gidiyor ve çok sevdiği kedisi ''böylesi'' ni de yanında götürüyor, kadın yıkanırken bir süre sonra bakıyorki kesisi böylesi yanında yok, boş bir çerçeveyi edep yerine koyuyor panikten çerçevenin farkında değil ve dışarı fırlıyor, ilk gördüğü adam yapışıyor beyefendi diyor böylesini gördünüz mü, adam bir kadına bakıyor bir çerçeveye, hanım efendi diyor böylesini çok gördümde çerçevelisine ilk defa rastlıyorum diyor,
şimdi bu piyasanın adı ''böylesi'' 7 kasımdan başladı, sp500 den short argumanları konu alıyor, ama biz çerçeveli olduğumuzdan bir değişiğiz yani,
7 kasım başarılımı evet ama nedir? boş çerçeveli,..
https://www.youtube.com/watch?v=6be4J2_5gOk
neyse daha çok haftamız var, 7 kasımdan itibaren 60 hafta, ama devlete karşı nasıl short açacağız bunu bilemedim,
seçimi bekleyelim
Yer İmleri