Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Günaydın, kuru secime kadar tutacaklar ise bu iki uc ay zarfinda tl faizine yatirmak mantiklimi sizce

2.  Alıntı Originally Posted by Bülent Yazıyı Oku
    Günaydın, kuru secime kadar tutacaklar ise bu iki uc ay zarfinda tl faizine yatirmak mantiklimi sizce
    Elbette mantıklı ama tutacaklarsa. Tutmayacaklarsa veya tutamayacaklarsa ?

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Elbette mantıklı ama tutacaklarsa. Tutmayacaklarsa veya tutamayacaklarsa ?
    https://www.memurlar.net/haber/10572...eni-karar.html

Akıllı telefonların ithalatında uygulanan gözetim miktarına ilişkin yeni bir karar alındı.

Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğin'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği"ne göre; daha önce "Alıcısı bulunan verici portatif (Cellular) telsiz telefon cihazları" olarak 200 ABD doları/adet olarak uygulanan birim gümrük kıymeti, "Akıllı Telefonlar" için 350 ABD doları/adet olacak şekilde değiştirildi.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by Bülent Yazıyı Oku
    Günaydın, kuru secime kadar tutacaklar ise bu iki uc ay zarfinda tl faizine yatirmak mantiklimi sizce
    Çok mantıklı kardeşim , 1 ay önce Hsbc %35 faiz kampanyası yaptı, hemen koşarak gittim bankaya 3 ay paramın %70 ini bağladım , şeçime kadar döviz almak altın almak büyük enayilik...

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Çok mantıklı kardeşim , 1 ay önce Hsbc %35 faiz kampanyası yaptı, hemen koşarak gittim bankaya 3 ay paramın %70 ini bağladım , şeçime kadar döviz almak altın almak büyük enayilik...
    Yatırım tercihleri herkesin kendini bağlar ve ne doğru ne yanlış zaman gösterir. "Enayilik" söylemi yakışmamış.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •