Artık Yapay Zeka Politikacıların ve devlet yönetiminin zamanı geldi dünya genelinde.
Egosu ve duyguları olmayan Yapay Zeka , yönetimi en hızlı ve tereddütsiz bir şekilde optimum düzeyde kararı alıp insanlara bildirecek.
Aksi takdirde aç gözlü , yüksek egolu ve bunak politikacılar hem İnsanlık ve hem de dünyanın sonunu getirecek.
https://www.youtube.com/watch?v=63yr9dlI0cU
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Vade sonu uzlaşması farklı hesaplanıyor.
Vade sonu uzlaşma fiyatı, dayanak varlık olarak kabul edilen BIST 30 Endeksinin son işlem gününde spot piyasadaki seansta sürekli müzayedenin son 30 dakikası süresince ilan edilen endeks değerlerinin zaman ağırlıklı ortalaması ile BIST 30 Endeks kapanış değerinin sırasıyla %80 ve %20 oranlarıyla ağırlıklandırılması ile hesaplanan değerin en yakın fiyat adımına yuvarlanması ile elde edilen değerdir. Vade sonu uzlaşma fiyatı, bulunan değerin en yakın fiyat adımına yuvarlanması ile elde edilen değerdir.
Son işlem gününde, spot piyasada seansın ve/veya kapanış seansının kısmen veya tamamen kapalı olması veya spot piyasada endeks değerinin hesaplanamaması durumunda vade sonu uzlaşma fiyatı, Uzlaşma Fiyatı Komitesi tarafından belirlenir.
Aselsan bilançosu güzel. Nakit akışına bakmak lazım ayrıntılı incelemedim
oyak çimentoda alışa gelenin canını yakarlar. keşke 40 liradan alsaydım, 60 oldu dersin. ama sen 50'den bile alsan o zaten 60 olmaz.
yeni bilinmedik sektörler candır. favorim kağıt şirketleri.
audentes Fortuna iuvat
Konya Kağıt, pay geri alım programı başlatıyor. Şirket'in geri alım için ayrılacak fon tutarı azami 30.000.000 TL olarak belirlendi.
Konya Kağıt (#KONKA) paylarının, pay piyasasında sağlıklı fiyat ve miktar hareketlerinin oluşumu ve fiyat istikrarının desteklenmesi suretiyle pay sahiplerinin menfaatlerinin korunması amacıyla, ilke olarak Şirket paylarının geri alımı işlemlerine başlanmasına karar verdi.
Geçen gün Enerjisa bilançosu geldi, sayfasında yazmayanlar bi güzelleme çekti o biçim, bilanco öncesi elimde bi miktar vardı, içimden dedim heralde voleyi vurduk zengin olduk,ertesiki gün ne olsa beğenirsin, tahtaci bi zopaladı o biçim endekis yeşilken bizi eksi 4 le alın size bilanco dedi zalım sipek
Yannış anlamada aselsin bilanco süper ötesi bence ama tahtaci napar bilemem
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri