Sayfa 752/1002 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cücük kadar sermayem ile 10 kaplan gücündeki palaya karşı vuruşuyorum dayucuğum, yabcak bişii yok bufalo sürüsünün önüne atladık. Biraz zaiyat olması normal
    Hah benim transparan poşete kaldın şimdi. Özelden mesaj attım telefonunu ver diye vermedin telefonunu verde özelden Alper şen ben yarenlik yapalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    matriks bugün 8 10 defa dondu.

sanırım birileri acayip bi robot deniyor ?
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    8 10 defa inan birşey değil, benim ki gitti mi birde 1 - 1.5 dk sonra geliyor,
    sabahları ilk açılışta da çok donuyor....

3. acık tehlikeli kaat ama bu ışıkları izlemeye başladım bugün.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hah benim transparan poşete kaldın şimdi. Özelden mesaj attım telefonunu ver diye vermedin telefonunu verde özelden Alper şen ben yarenlik yapalım.
    Telefonunu kaydettim rehbere abi, en kısa zamanda arıycam, bugünlerde aramak istemedim yırtık don muhabbeti yaparsın deye
    Hamdım Piştim Yandım

5. OYAKC halka açık piyasa değerinde GARAN'ın üstüne çıkmış, Muhtemelen Nisan listesinde BIST30'a girer.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    OYAKC halka açık piyasa değerinde GARAN'ın üstüne çıkmış, Muhtemelen Nisan listesinde BIST30'a girer.

https://i.hizliresim.com/lrk1grw.jpg
    Bimas ucuz diyor bu tablo

7. Eyt kıdem tazminatı finansmanı sorun olmayacak mı. 2,2 milyon emekli ve emeklilerin akacağı yön neresi olur

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Telefonunu kaydettim rehbere abi, en kısa zamanda arıycam, bugünlerde aramak istemedim yırtık don muhabbeti yaparsın deye
    Onun olmama ihtimali yok. Ama Alper döküldü iyicene onu yeriz aç kalırsak birbirimizi yeriz.

Sayfa 752/1002 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •