Sayfa 770/1002 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kk kendini değil partisini düşünyorsa mansur yavaş gerçeğini görmemezlikten gelemez.

gelirse.

halk onuda gömer bundan sonra öyle artık yeter demekle olmuyor kk.

mansur gelirse ülke en azından kutuplaşmaktan vaz geçer.

krizler falan bunlar hava civa.. 1 senede ülke kendini toparlar.

tek adam rejiminde ise senelerdir kriz devam eder gider..
    mansur cumhurbaşkanı
    meral abla başbakan
    artık meclis başkanınıda mehmet bohçacı yaptılar mı tamam olur
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    mansur cumhurbaşkanı
    meral abla başbakan
    artık meclis başkanınıda mehmet bohçacı yaptılar mı tamam olur
    Benim için karşısında tuzluk olsun veririm.

3. Short yapısını canlı canlı yazanlar, her gün 10 defa neden düşecek brifingi verenler shortlari karlı kapamismis ta yazmayı unutmus geciktirmis.

Neyse

4. Herkes şortunu kapattıysa go go tar tar fışkırt palacım
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    23 yıldır BIST ve 17 yıldır viobda aktif işlem yaparım.Zamanında forumda onlarca arkadaşla tüm zamanımızı teknik-formasyon,fibonachi-EW,metastock sistemler,matriks algortimalar vs. verdik..Aylarca forumda zihin fırtınası eserdi.ÖYS de dereceye girmiş mükemmel analitik yapan arkadaşlar da vardı.

-Yüzlerce sistem ,metastock diliyle yaptım denedim.
    -zaten formasyon kısmı en kolayıdır.Borsaya ilk başlayan bunu 7 günde çok rahat kavrar.İsteyene KADİR KOÇAK tüm e-kitaplarını veriyor.

Sonuç:
    1- Hissede trade etmek akıl işi değildir.Geçen sene hissede oturan %400 aldı ama trade eden tonlarca komisyon verdi.ve yapsa yapsa %200 (en iyi ihtimalle) yapar…Uygun endekste 4-5 hisse al ve bekle..GUNDİ bu açıdan haklıydı.(alıp bekleme)..İKİGÖZÜM GİBİ..
    2- Formasyonlarla trade etmekle asla düzenli kar elde edilemez.Formasyon dediğiniz zaten en basit teknik yaklaşımdır..Borsanın 1. Sınıfı gibidir.Orada belirsizlik vardır (SAATLİK KAPANIŞ MI(2 SAATLİK Mİ) ¦GÜNLÜK KAPANIŞ MI(BAZEN 2 GÜN DERLER)..

Misal OBO var diyelim..¦Boyun çizgisi 4.000 olsun.Günlük kapanış bekleyelim.3.900 den gün kapattı.SHORT veya eldeki hisseleri sattınız.Ertesi gün fiyat 3.700 oldu oradan 4.100 üzerinde kapattı..
    Short kapatıp longa geçmelisiniz ama muazzam zarar var..veya sattığınız hisseleri yukardan almalısınız..PY zaten bu noktaları bildiği için çok üzerinde-altında kapatarak max. Zarar etmenizi sağlar..Bu zararlar hisse trade içinde aynen geçerlidir.

SİZE ÖNERİM BU İŞLEMLERİ DENEYİN..AMA 10 TANE PEŞPEŞE AYNI FORMASYONU AYNI KURALLARLA DENEYİN….ve sonucu görün.Ama kuralları başta koyun.günlük kapanış(lar)-saatlik kapanış(lar)..net olsun..¦KISACA SÖYELEYEYİM ,BATARSINIZ..¦buyrun sanal olarak deneyin..

3- Fibonaccihi ,elloit onlarda aynı mantık..10 kere dalga çiz..olmadı bu olsun..
    4-METASTOCK sistemler: kraldır.giriş -çıkışı nettir.3. nesil en gelişmiş sistem
    çeşididir.ALGORTİMADIR. ama bunu manuel kullanırsınız.SİSTEM TESTİ SAYESİNDE mesela 80 ardısıra işlemin sonucunda oluşacak performans esasında sizin o haftaki başarınız olacaktır.KAZANÇ EGRİSİ DÜZ OLAN SİSTEM(alttaki grafikte olan sistem) ,gerçekte sizi %90 başarılı kılar.mesela bu sistem 80 işlem sonucunda elde edilen kar eğrisidir..sadece long-flat olarakayda ortalama(vioba denk) 700 puan kazanmıştır. Haftalık 200 puandan sonra ilgilenmesen de olur.Bir tekniğin-sistemin PEŞPEŞE EN AZ 20 İŞLEMİNİ GÖRMEDEN ASLA ONU DENENEMEK LAZIM..ASLA...

Forumda 3-5 arkadaşın sistemi-algoritması var.Gayet güzel trade ediyorlar.
    SAÇMA SAPAN-UYGULANDIĞINDA SİZİ ZARAR ETTİRECEK ve kendi çalışmanızla 3 günde rahat kavrayacağınız ve borsanın İLK ADIMLARI olan trade-formasyondansa : ya alıp uzun süre beklemek yada bir algoritma yapmak lazım…

Zamanında sn. saraylı,larossian,teberrus.. vs. vardı.ONLARIN BİLGİSİNE SONSUZ SAYGIM VAR.ZOR ELDE EDİLEN ,MÜKEMMEL ZEKANIN ÜRÜNÜ OLAN HER BAŞARIYA SAYGI VAR.Onlardan çok şey öğrendim.Ama işe yaramayan ,zarar ettiren ve kuralları belli olmayan saçma yöntemi de sonuna kadar eleştiririm..Kimse, zamanında defalarca denenmiş ve çöpe atılmış çizgileri-kuralları bize meziyet gibi yutturamaz..ha yeni başlayanlar belki etkilenir..çünkü daha 10 işlemle denememişlerdir.

ÖZETLE; YA ALGORİTMA YA DA AL VE UZUN SÜRE BEKLE…
    Son düzenleme : ABKA; 02-03-2023 saat: 15:16.

6. Mahkeme, Fenerbahçe taraftarının Kayseri'deki deplasman yasağı için yürütmenin durdurulması kararı verdi

Fenerbahçe taraftarı avukatın, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Kayserispor ile Fenerbahçe arasında 4 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmaması kararına ilişkin başvurusu üzerine Kayseri 2. İdare Mahkemesi, deplasman yasağı için yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Passolig kartı bulunan avukat Ahmet Demirci'nin, avukatlar Nilay Şenyüz Deligezer ve Ömer Deligezer aracılığı ile Kayseri 2. İdare Mahkemesine başvurarak, Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulunun Kayserispor-Fenerbahçe arasında Kayseri'de oynanacak maça Fenerbahçe taraftarlarının alınmayacağına dair kararının öncelikle yürütmesinin durdurulması, akabinde de yapılacak yargılama sonucunda kararın iptal edilmesi talebi üzerine söz konusu mahkeme, yürütmenin durdurulması kararı aldı.

Kayseri 2. İdare Mahkemesinin kararında, şu ifadelere yer verildi:

"Dava konusu işlemin Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe AŞ arasında gerçekleştirilecek müsabakada misafir tribünün kapatılarak, misafir takım taraftarlarının stadyuma alınmamasına ilişkin olduğu ve söz konusu müsabakanın 4 Mart'ta gerçekleştirileceği dikkate alındığında uygulanmakla etkisi tükenecek idari işlem mahiyetinde olması ve uygulanması halinde telafisi güç veya imkansız zararlar doğurabilecek nitelikte bulunması nedeniyle savunma verilmesi ve ara karar gereklerinin yerine getirilmesine ya da savunma ve ara kararına cevap verme süresi geçip yeni bir karar verilmesine kadar dava konusu işlemin teminat alınmaksızın yürütmesinin durdurulmasına, 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 20. ve 27. maddeleri uyarınca savunma ve ara kararına cevap verme süresinin 1 gün olarak belirlenmesine, ara kararı gereğinin yerine getirilmesinin zorunlu olduğu hususunun davalı idareye bildirilmesine oy birliğiyle karar verildi."

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herkes şortunu kapattıysa go go tar tar fışkırt palacım
    Dayıcım kırılım bekliyorum..... an itibari ile 5962 Short........................YTD...

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayıcım kırılım bekliyorum..... an itibari ile 5962 Short........................YTD...
    Dayucuğum bugün fevkaladenin fevkinde bi gün oldu, dehşet verici şekilde kazanduk, ondan mütevellit pasife lönk yazıldım günün dibi olan 5920 ye, gelürse mükemmel bir lönk maliyetim olcak
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 770/1002 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •