Sayfa 847/1002 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    siz gerçekten REİS'in aday olmamasını nasıl engellenecek hele anlat'ta anlayalım hep beraber
    Anayasa gereği.

Zamanında yapılır ise adayım diyebilir. Konuşabilir. Ama kararı ysk verir anayasaya göre.

Erken seçim olması için meclis karar alabilir. Bunun için muhalefet ok demesi gerekiyor. Meclisi feshettim demekle olmuyor.

1 yıl erteleme olmaz çünkü anayasa savaş sebebi hariç bir madde koyulmamis.

Anayasa kim takar diyenlere not. Evren bile anayasa ezmemek için kendi hazırlattığı anayasayı halka onaylattı.

Başkanlık başka diyenlere not. Biz başkan seçmedik. Biz partili cumhurbaskani olabilir ve meclis yerine halk seçeri oyladık.
    YSK üyelerinin imzaları olan 12. ve 13. Cumhurbaskani kim belli.
    Oraya bir de 14. Yazmak anayasa aykırı durumdur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bende ikisinden birinin artık aday olacağının kesin olduğunu düşünüyorum. Meral onlarla konuşmadan böyle radikal bir karar alır mı sanıyorsun hahahahhaahh
    Belediye başkanları ,Kılıçdaroğlu 'nun aday olduğu seçimde Kılıçdaroğlu 'ndan daha düşük oy alır diyorum bende.ve bu yüzden aday olmazlar eldeki belediye başkanlığına gitmesin diye.

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Anayasa gereği.
    Oraya bir de 14. Yazmak anayasa aykırı durumdur.
    teşekkür ederim bekleyip görelim o halde

4. 3-4 yıl önce bir kişi ben senin yazdığın her mesajı saklıyorum demişti.

Sonra umarım başına bir şey gelmemiştir Malatya'da öğretmenim ben senin her yazdığını alıyorum, Türkçe dersinde inceliyoruz demişti.

Bazen insanlar 1-2 yıllık mesajlarımı buluyorlar, burada paste ediyorlar.

Şimdilik bir sorun olmadı.

Secbul bir sorun olunca yazıyor zaten.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Belediye başkanları ,Kılıçdaroğlu 'nun aday olduğu seçimde Kılıçdaroğlu 'ndan daha düşük oy alır diyorum bende.ve bu yüzden aday olmazlar eldeki belediye başkanlığına gitmesin diye.
    Benim apartmanımda, işyerimde, çevremde, ailemde imam veya mansur varken kk ya oy atacak insan yok... Siz uzayda yaşıyorsunuz sanırım... Kk ya sadece bir kısım(imam a da baya verirler bu gruplardan) kürt, alevi ve CHP den çıkarı olanlar dışında kimse vermez...

6. Bir seferinde TSKB BIST30 endeksden çıkabilir, çıkar ise düşebilir demişim.

Bir forumdaş endeksden çıkmayınca TSKB almamış, sonra hisse birden tavan serilerine başlamış beni suçladı, cevap vermedim, ama yeterince akıllı insan var onlar anladı.

7. Çakal Ariston, senin ne ayak olduğunu iyi biliyorum Bana yıllar önce para kaybettirmiştin... Artık para bastırıyorsun muahahba

8. Ben cevap vermeyince o kişiyi yok saymıyorum, kişisel polemik yapmak istemiyorum. Mümkün olduğunca herkese eşit mesafede olmaya ve fikirler üzerinden gitmeye çalışıyorum.

Bisiklet ol git demek de bir polemik yaratma çabasıdır.

Sayfa 847/1002 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •