Selam
E-devlet üstünden işlem yapabilen oldu mu? Hata veriyor
Selam
E-devlet üstünden işlem yapabilen oldu mu? Hata veriyor
4a SSK’dan olucam
Son 7 yıl SSK daha fazla olduğu için
Hizmet birleştirmesi yapmadan başvurucam sorun olmaz dimi
Birde size başka bir soru sormak istiyorum
Babam rahmetli oldu SGK borcu varmış bize ödeme emri geldi . Diğer mirasçılara geldi tabii
Bu benim emekliliğimde sorun yaratırmı bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
2008 de emekli olacaktım, 5 sene takmışlardı bana 2013 de oldum
5 senelik farkı verirlermi bana ?
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Düzelmiş , ben de yaptım başvuruyu..
Selam
Cevaplar icin tesekkurler. e-devletin yurtdisi telefon numaralari ile ilgili problemi var sanirim. Ben de mecbur TR hattimi kullanabilmek icin isten cikip eve gitmeyi beklemek durumundayim. Gonderme asamasina kadar geldim, hata ortadan kalkmis gozukuyor. Cumleten hayirli olsun.
Yakin bir akrabam var. Yillarca avukat olarak calisti. Yas ve gununu tamamladi. Edevletten girip baktigimizda 4A yani sgk li gozukuyor. Cunku avukatlarin topluluk sigortasi gibi ozel bir durumu varmis. Buraya kadar guzel
Ama edevletten emeklilige basvurmaya kalkinca isveren cikisinizi vermemis diyor. Iyide isveren yok. Cunku bu avukatlara ozel bir durum. Naapcaz?
![]()
Yer İmleri