Eveeet sonunda e-devlette yaþ þartý kalktýDaha 1 saat önce baktýðýmda yaþ þartý görünüyordu.
Eveeet sonunda e-devlette yaþ þartý kalktýDaha 1 saat önce baktýðýmda yaþ þartý görünüyordu.
Ogretmenler icin de edevlet yeterli mi yoksa dilekce mi isteniyor arkadaslar
geçmiþ bað kür pillerini ihya nasýl oluyor ? nerden bakýlacak geçmiþte ödenmemiþlere ? onlarý sistemden sildilerse nasýl görünecek ?
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Baþvuralarýnýzý yaptýktan sonra hangi aþamada olduðunu kontrol etmek için e-devlet üzerinden "DYS" yazýp ya da "SGK Evrak Takip" yazýp kontrol edebilirsiniz.
Burada yazdýklarým kendi kiþisel görüþüm olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Günaydýn ,
Paylaþýmlarýnýz için teþekkürler sn. Tantrum.
06.03.2023 pazartesi itibari ile iþleme alýnmak üzere emeklilik dilekçemi cuma günü insan kaynaklarý müdürlüðüne teslim ettim. Pazartesi günü son çalýþma günüm olacak , bir süredir iþ yeri yönetimi zihniyeti ile anlaþamýyor idim. Onlar beni istemediklerini dile getiriyorken kendilerini yormamalarýný zaten emekliye ayrýlacaðýmý ilettim. Tüm eytli kardeþlerime , abi ve ablalarýma huzurlu , saðlýklý bir yaþam diliyorum. Þimdi emekli maaþlarý malumunuz geçim þartlarý zor , alternatif getirilerden uzun vadeli olarak eregl-froto-tuprs-sise-ismen ile temettü gelirleri ve vadeli mevduattan da kýsa vadeli ek gelir planlarým ile kalan ömrümü stresden uzak bir yaþam sürdürmek istiyorum.
Syg.
SM-A217F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba, kararýnýz hayýrlý olsun, tebrik ederim. Ben de sizinle benzer durumdayým. Fakat müstakbel emekli aylýðýmýn, þu anki maaþýmýn %60'ý seviyesine denk gelmesi ve dolayýsýyla ciddi bir gelir kaybýna uðrayacak olmam hasebiyle bir türlü hemen emeklilik için karar veremiyorum. Sizde nasýl bu oran?
Büyüme hizý (nýn 30% u) zammý ayliklara ne zaman eklenir ? Erken baþvuranlara kelek atabilirler mi ?
Son düzenleme : çalýþkan; 04-03-2023 saat: 16:28.
...
Yer Ýmleri