Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,889 - 6,896 arası.

Konu: Viop XLVIII

Bu işin sonu tabanlarda kayıplara sebep olacak. Zaten hareketlilik başladı. Chp tabanı kk inadı sebebiyle kızgın ve umudunu kaybetmiş durumda. İyipliler içinde akpden gelenler kaçışmaya başladı zaten. Sandığa gitmeyenler cumhur ittifakına dönenler derken sonuç ortada. Ama siyasette her an her şey olabilir. Fakat tabandan kaymalar başlarsa bu kısa sürede toparlanmalar zorlaşır. Pztesiye kadar bir sonuca varılması gerekir. İyip yeni bir ittifak kurarsa mp veya başka küşük partileler tabanına sizi dinleyerek hareket ettimi anlatabilir. Chp zaten gidişat belli tüm sol grup ve hdp işe yakınlaşma 1-2 güne açıklanır. Böyle bir durumda iyipli taban merali alkışlar ve daha sıkı tutunur. Benim bakış açım kk nın alacağı yeni ittifak durumları iyip oy oranına çok etki edecek. Sonuç bak gördünüz mü meral hanım bu yüzden kk yi kabul etmiyordu denilenilir. Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

2. İnce ince ince gelicek dediydi dersiniz .
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Kk yaptığı en büyük hata ince yi yemek oldu ama seçimlerden sonra chp dki eskiler çok pişman olduklarını bu sefer dile getirecekler.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İnce ince ince gelicek dediydi dersiniz .
    İnce milliyetçi bir adam. Bence Chp'nin başına geçse kazanım olur. Hdp'yi reddeder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,267
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://www.instagram.com/reel/CpW8H...d=NmE0MzVhZDY=

Ülkenin gündemi bu olması gerekirken nereye çektiler gündemi. Tebrik ediyorum o bayanı reis istese böyle gündem değiştiremezdi. Gerçi bundada reisin bi çalışması olduğunu düşünüyorum.

Ülke vazo koysanız seçeriz modunda idi. Kk ya itiraz etti. Ne yani meral aplayı mı aday yapacaklardı.
    Meral apla zaten ben değil. Mr yavaş veya mr imam olsun dedi.
    Sen yanlış anlamışsın.

Bunun anlamı ortak aday demektir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,267
    Blog Entries
    1
    KK - HA yaz tabelayı 42-58.

Tüm eski parti başkanları da seçim sonrası değişir.

Çoğu da kapanır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    İnce milliyetçi bir adam. Bence Chp'nin başına geçse kazanım olur. Hdp'yi reddeder.
    6'lı masa dağılmamış olsaydı bile hdp olmadan mecliste ne yasa geçirebilir, ne bütçeyi geçirebilir ne de meclis başkanı seçebilirdi, siyaset salvoyla yapılmıyor maalesef..

8. Secbul sen anlamamissin bence

Tam olarak şunu soyledi yavaş veya İmamoğlu olsun ama benim desteğimle olmuş olsun. Bunlar da kısa sure yonetsin hemen seçime gidilsin anayasa değiştirip ve ben başbakan olacağım dedi.

Bunları yuzde kaç gerçek oyla istiyor muamma ama istiyor işte, kim ne diyebilir.

Sayfa 862/1002 İlkİlk ... 362762812852860861862863864872912962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •