KIZILDAÐ
@Sezgindemirel7
·
2s
ABD Tüm Rus Demir çeliðine %35 olan vergiyi %70 olarak artýrmýþ.
KIZILDAÐ
@Sezgindemirel7
·
2s
ABD Tüm Rus Demir çeliðine %35 olan vergiyi %70 olarak artýrmýþ.
JPM #toaso hedef fiyatýný 252.80’e çekti.
3 kiþi var tespit ettiðim biri gitmeden öteki geliyor
daha yeni yakamý birinden kurtardým 2. si ile uðraþamam
ne haliniz varsa görün
bir halt olacaðý yok.
Normalde Rekabet Kurumu hafif ticari araçlar kýsmýnda rekabet bozulabilir diyebilir, ama oradan yeþil ýþýk almýþ olmalýlar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Pala efendi bu endeksin kritik eþiklerini zamanlama olarak hep iç gündem meselelerinin olduðu günlere denk getiriyor. Tebrik etmek lazým
Türkiyede siyaset yapmak zordur , bu yüzden YALAN da çoktur.
bu benim sözümdür bu yüzden bu iþler okadar kolay deðil ya Dinle yapýyorsun , ya Bayrak la , ya Atatürk le var mý bu kalýp kullanmadan siyaset yapan yok aslýnda kendi adýma 3 de benim deðerim ama Türkiyede siyaset Kutuplaþtýrýlarak yapýlýp kemik oy saðlanýlýyor .
Þöyle bir analiz yapmak istiyorum biz Tv de Meral hanýmýn K.K adaylýðýndan dolayý kalktýðýný düþünüyoruz veya bir kýsým Alevi olduðu için diyor vs , benim için önemi yok saygý ile karþýlarým , bence Meral hanýmýn tedirginliði K.K aday olmasý ile HDP 6 lý masa ile yakýn temasa geçmesi hatta CHP vekillerden bakanlýk verile bilinir söylemleri gelmesi rahatsýz ediyor olabilir, bunu knedi taraftarýna anlatamaz Ak ve MHP aldýðý oylar geri döner bunu güvencesini bence K.K verirse buzlar erir diye düþünüyorum son bir konuþma olacakdýr aralarýnda .
Kamu bir þekilde kuru faizin altýnda artýyor, faiz masrafýný bankalar ödüyor. KKM 1,550 triyon, Kur %10 artsa 155 milyar masraf olacak, milleti delirtene kadar tutacaklar muhtemelen.
Millet de kur düþük kaldý diye gerçek dolarýný satýp KKM'ye geçiyor, sisteme cephane veriyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri